Ugodan boravak u životnom prostoru

Multi Comfort by Saint-Gobain

Oko 90% svog vremena provodimo u zatvorenom prostoru bez obzira da li je riječ o našem domu ili radnom mjestu. Razumljivo je zašto bi trebalo tom segmentu posvetiti maksimalnu pažnju te našim osjetilima priuštiti ugodu. U ugodnom prostoru osjećat ćemo se zadovoljno, ako nam je radno mjesto ugodno učinak našeg rada bit će daleko bolji, u ugodnim učionicama su i djeca koncentriranija …

Ima smisla investirati u prostor kako bi ga prilagodili našem osjetu dodira (toplina ili hladnoća), sluha, vida i njuha.

2-gobainUkoliko Vam je u domu prebučno, vjerojatno ćete reći kako su susjedi preglasni, ali u stvari je činjenica da Vam zid prema susjedu nije dovoljno zvučno izoliran. Također, buka s prometnice se može elegantno riješiti zamjenom stakala, svi znamo da je vanjske zidove potrebno toplinski izolirati i to ne samo radi toplinske uštede …

Tvrtka Saint-Gobain ima preko 350 godina tradicije. Datira još od davne 1665. godine i kao takva je jedna od najstarijih tvrtki u svijetu. U svom sastavu okuplja 8 tvrtki koje se bave održivim stanovanjem te su Vam u mogućnosti ponuditi boravak u Vašem prostoru maksimalno ugodnim.

3-gobainIsover s izolacijskim materijalima od mineralne vune, Weber s visokokvalitetnim fasadnim sustavima, Rigips s gipskartonskim pločama, Saint-Gobain Glass s ponudom građevinskog stakla, Ecophon proizvodi akustičke materijale i sustave, Adfors s proizvodima za ojačanje u gradnji, Pam s proizvodima za kompletne sustave vodoopskrbe i odvodnje te Vetrotech s asortimanom sigurnosnog stakla visoke učinkovitosti.

Sintezom toplinske, zvučne i vizualne ugodnosti u kombinaciji s visokom kvalitetom zraka u prostoru pružaju kroz koncept Multi Comfort by Saint-Gobain rješenje za Vas.

Možete ih susresti u svim vrstama prostora od privatnih do javnih (domovi, stambene zgrade, hoteli, trgovine, kazališta, sportske dvorane, uredi, vrtići, bolnice, …).