U svijetu najkreativnijih ideja: GEALAN zabljesnuo na InDizajnu s GEALAN-acrylcolor® inovacijom

Na InDizajnu, sajmu interijera posvećenog dizajnu i kreativnosti, od 6.10. do 8.10.2023. u Areni Zagreb tvrtka GEALAN predstavila je impresivne inovacije u građevinskoj industriji, postavljajući nove standarde u dizajnu i funkcionalnosti prozora i vrata.

GEALAN-ov štand na InDizajnu bio je mjesto gdje su se susreli arhitekti, dizajneri i građevinski stručnjaci kako bi razgovarali o mogućnostima koje ovi proizvodi nude, dok su krajnji kupci u procesu renovacije starije gradnje ili izgradnje nove nekretnine dobili adekvatne informacije o svim prozorskim sustavima, kao i o GEALAN-acrylcolor® inovaciji koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahtjeve za inovativne površine u boji. Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korištenja GEALAN-acrylcolor® u različitim projektima.

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri desetljeća istraživanja i inženjeringa koje je tvrtka GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću. Ova inovativna površinska tehnologija donosi nevjerojatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima.

Također je predstavljen GEALAN-LINEAR® sustav u kombinaciji s automatiziranim prozorskim rješenjem koje nudi TEXINO. Aplikacija prilagođena korisniku omogućuje praćenje ili upravljanje pametnim prozorima, vratima i rješenjima za sjenčanje s bilo kojeg mjesta, sto je savršeno rješenje kada putujete, kada nema nikoga kod kuće ili kod neočekivane promjene vremena.

Listopad 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

Više o uvjerljivim svojstvima proizvoda GEALAN-acrylcolor®: https://www.gealan.de/hr/inovacije/gealan-acrylcolor/