Tvrtka J.u.A. Frischeis Hrvatska nastavlja poslovni rast u Hrvatskoj

U Slavonskom Brodu u Gornjoj Vrbi, 9.prosinca 2022. godine, orilo se iz stotina grla iz nove poslovne hale gdje se pratila pobjeda hrvatske nogometne reprezentacije: “Ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora, moja zemlja Hrvatska!” Bolji trenutak za još bolji poslovni uspjeh nije se mogao dogoditi.

J.u.A. Frischeis je otvorio novu poslovnicu u Slavonskom Brodu nakon Šibenika, Solina, Rijeke i Velike Gorice. J.u.A. Pobrinuo se da i otvorenje, uz praćenje utakmice na velikom ekranu, protekne upravo onako kako tvrtka i posluje gotovo punih sedam i pol desetljeća – vrhunski i pobjednički! Gosti iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva došli su opremljeni navijačkim rekvizitima i svi su zajedno, sa svojim domaćinima, uživali u nezaboravnoj pobjedi naših nogometaša.

Da biste najlakše pronašli lokaciju općine Gornja Vrba, Sjeverna ulica 25, pokraj Slavonskog Broda opisat ćemo jednostavnim rječnikom:  sa slavonskobrodske Sjeverne vezne ceste pođete prema Bukovlju, i prije nadvožnjaka, a iza benzinske crpke, skrenete desno. Izložbeno-prodajni centar J.u.A.Frischeisa izgleda impresivno, upečatljiv prizor ukaže se prolaznicima bilo da dolaze iz grada, ili prolaze autocestom. Uz veliko vanjsko parkiralište, u unutrašnjosti centra nalazi se 200 m2 izložbenog prostora, 40 m2 uredskog, 320 m2 radioničkog prostora te 600 m2 regalnog skladišta i 600 m2 podnog skladišta.

J.u.A. Fischeis je tvrtka koja se može pohvaliti s više od 70 godina iskustva rada s drvnim materijalom i stečenim povjerenjem kupaca. Josef i Antonia Frischeis tvrtku su osnovali 1948. godine u Stockerauu, u Austriji, i do danas to je poduzeće nastavljalo jačati i predvoditi na tržištu drvnih proizvoda, sa zaokruženim prodajnom cjelinom, suvremenim strojevima i stručnim djelatnicima. Specijalisti su za prodaju stolarske građe, drva za građenje, profilirane građe, vrata, svih vrsta pločastih materijala, furnira, šperploča i parketa. U Hrvatskoj Frischeis posluje od 2001. godine i sada su u samom vrhu po prodaji drvnih proizvoda, a kupcima se uz prodajni asortiman nudi i usluga krojenja, kantiranja prema željenim i mjerama, uključujući i kompjutorsku optimizaciju, dok je usluga dostave materijala individualizirana prema dogovoru s kupcem.

J.u.A.Frischeis ima 59 poslovnica u 19 država srednje Europe, samo u Austriji zaposleno je 700 radnika, a međunarodna Grupa ima oko 2.800 zaposlenika! Centar u Gornjoj Vrbi, osim vrhunske ponude proizvoda i usluge, omogućio je i osam novih radnih mjesta.

U Frischeisu kažu: – Drvo je naš svijet! Ne postoji ništa što je neizvedivo!

Danijel Sim, direktor J.u.A. Frischeis d.o.o. Hrvatska: – Prije petnaestak godina Frischeis je radio u Slavoniji, no onda su došla teška vremena pa je to malo zastalo, a sada se vraćamo u ovaj dio Hrvatske uz veliku pobjedu hrvatskih nogometaša, što je vrlo znakovito. Očekujemo dobro poslovanje u ovoj poslovnici, očekujemo rast, a kupcima možemo ponuditi širok asortiman, od pločastih materijala, podova, vrata, drva za građenje, do kompletnog programa podnica terasa, furnira… Osim prodaje, kupcima nudimo i usluge krojenja, kantiranja, bušenja, CNC obrade, spajanja furnira, lijepljenje, te na kraju dostavu u zadanom roku. Naši postojeći kupci prepoznaju nas kao jednog od vodećih na tržištu u Hrvatskoj i regiji, a vjerujemo da će se u to uvjeriti i budući kupci. Svakom kupcu najbitnije je kupiti najbolji proizvod za što manje novca, a upravo tome težimo – dati najbolju kvalitetu, najbolju uslugu, uz povoljnu cijenu. Broj jedan u našem poslovanju, ono na čemu inzistiramo, je vrhunska kvaliteta, od toga ne odstupamo. Otvorenje Poslovnice Slavonski Brod je ono što nam je nedostajalo, sad smo zaista pokrili cijelu Hrvatsku, sve regije, no imamo još ideja, nećemo stati, ovo nije naša zadnja poslovnica!

Werner Stix, predsjednik Uprave Frischeisa: – Kao što je poznato, Frischeis Grupa posluje duže od 70 godina, a izuzetno važan nam je razvoj i širenje po cijeloj Europi te imamo šezdesetak poslovnica. Hrvatska je jako važan dio naše kompanije i vrlo smo ponosni što otvaramo i ovu novu poslovnicu u Slavonskom Brodu. Želimo sve najbolje našim partnerima i kupcima, i nadamo se zajedničkom napretku i razvoju.

U novoj poslovnici na adresi Sjeverna ulica 25 u Gornjoj Vrbi posjetitelji se mogu uvjeriti u bogatu ponudu dekorativnog materijala raznovrsnog dizajna. Kako je navedeno i prilikom otvorenja, očekuju Vas visoka kvaliteta materijala, inovativan dizajn dekora te kreativna raznovrsnost površina. U asortimanu posjeduju sve poznate marke renomiranih proizvođača; od Fundermaxa, Kronospana, Kaindla do DuPont Coriana te samim tim imenima probudit će u vama mnoge ideje i kreacije za vaše nezaboravne prostore.

J.u.A. Frischeis d.o.o.