TROSLOJNI GOTOVI PARKET

Nakon uspješnog plasmana dvoslojnog gotovog parketa prije tri godine, firma PARKETI POŽGAJ d.o.o. na ovogodišnjoj je Ambienti hrvatskom tržištu predstavila svoj novi proizvod – troslojni parket. Europsku premijeru možemo očekivati na Domotexu 2005 u Hannoveru.

Kao što i sam naziv govori, troslojni parket sastoji se od 3 sloja drvenih lamela.

Sastav srednjeg i gornjeg sloja identičan je sastavu dvoslojnog parketa, međutim, dodan je i treći, stabilizirajući sloj ljuštenog furnira debljine 2 mm. Ovakva struktura omogućava izvedbu troslojnog parketa u vrlo velikim dimenzijama.

Baš kao i kod dvoslojnog parketa, riječ je o vrsti parketa poboljšanih svojstava u odnosu na klasične vrste. Unatoč veličini, gotovo je onemogućena pojava uobičajenih problema vezanih uz masivni parket, poput stvaranja „fuga“ kao posljedice rasušivanja parketa zbog nedovoljno vlage u zraku.

Ovaj će proizvod također biti dostupan u tri verzije pripremljenosti za polaganje: lakiran, brušen i uljen. Budući da je parket strojno lakiran lakom u mat nijansi, brušena varijanta omogućava kupcu odabir drugačijeg laka i toniranje prema želji.

Prema već poznatom nastojanju firme PARKETI POŽGAJ d.o.o. da uvijek ponudi najbolje, kupci će i u troslojnom parketu moći birati između velikog broja domaćih i egzotičnih vrsta drveta te većeg broja dimenzija: 15x190x1800/2200 mm i 15x150x1500/2200 mm.

Pored već spomenutih funkcionalnih prednosti, valja naglasiti da je i estetski doprinos troslojnog parketa svakom prostoru, a posebice velikim prostorijama, doista izuzetan.

Ovim parketom će svaki poslovni prostor dobiti dozu ekskluzivnosti, a svaki dom prirodnost i toplinu. Otkrijte i Vi novu viziju življenja uz PARKETE POŽGAJ!

Parketi Požgaj d.o.o.