Tradicionalni Sajam noviteta u Petrokovu

19. i 20. svibnja, održan je kao i svake godine posljednjih 7 godina, Sajam noviteta u SvetojKlari, središtu tehnoloških inovacija na području opreme za gradnju i zelenih tehnologija, u sjedištu tvrtke Petrokov.

Kao i svake godine, Petrokov je privukao respektabilan broj partnera koji su svoje renomirane proizvode predstavili brojnim posjetiteljima. Sajam noviteta, kao što i samo ime govori, središnje je mjesto za predstavljanje novih tehnoloških dostignuća iz područja grijanja, hlađenja, klimatizacije, obnovljivih izvora energije te instalacijske i sanitarne opreme.

Stručnjaci tvrtke Petrokov spremno su odgovarali na mnogobrojna pitanja u pogledu tehničkih podataka, savjeta pri ugradnji, …

Posjetitelji su imali priliku razgledati mnogobrojne vrhunske proizvode poznatih brendova od kojih ćemo izdvojiti: Grohe, Geberit, PE-LINE, Bergen, Remeha, TIKI, Atlantic, Aquaestil, Hatria, …

Tvrtka Petrokov više od 33 godine na našim prostorima kroz 9 poslovnica diljem Lijepe naše kontinuirano prati trendove u svijetu te kupcima nudi veliki izbor opreme već gore spomenutog asortimana te je već odavno prepoznata kao jedan od lidera na tom području.