TOPLINSKA IZOLACIJA,ZVUČNA IZOLACIJA I IZRAVNANJE PODLOGE – U JEDNOM POTEZU

ThermoWhite WD je mineralno vezana izolacijska smjesa čijom se ugradnjom dobiva odlična toplinska i zvučna izolacija te izravnavajući sloj u jednom komadu.

U današnje vrijeme se sve više cijevi i instalacija postavlja po podu, i uvijek dolazi do pitanja kako kvalitetno izolirati podlogu i zaštititi sve cijevi od naprezanja ili puknuća.

Rješenje je ThermoWhite izolacija jer je njena prednost što se prilagođava svakoj podlozi bez obzira koliko je cijevi i instalacija po podu te će one uvijek biti obujmljene i zaštićene od mogućih oštećenja, a uz to će se dobiti idealno ravna, kompaktna ploha, spremna za polaganje podnih obloga.

Prednosti ThermoWhite izolacije u odnosu na druge materijale

  • Odlična toplinska izolacija
  • Izvrsna izolacija od buke koraka,smanjenje za 23dB, u sustavu s ThermoWhite PE 5/300 moguće smanjenje i do 32 dB.
  • Polaganje bez spojeva
  • Velika opteretivost do 20 kN/m2
  • Brzo,čisto,prostorno štedljivo unošenje
  • Mogućnost polaganja s nagibom,idealno za ravne krovove (uz toplinsku izolaciju krova dobivate i željene padove)
  • Optimalna prikladnost kod podnog grijanja (jednaka debljina estriha po cijeloj plohi)
  • Mogućnost ugradnje velike debljine izolacije
  • Spremnost za polaganja obloga već nakon 12 sati uz ThermoWhite Speed Up

 

THERMOWHITE SE KORISTI ZA:

IZOLACIJU PODOVA

Zahvaljujući polaganju bez spojeva i odličnom zapunjavanju između cijevi, sprječavaju se zvučni i hladni mostovi što je također jako bitna stavka kad se izvodi vodoravna podloga za grijani estrih (podno grijanje na struju, vodu itd). Zahvaljujući konstantnoj debljini estriha zbog savršeno poravnane plohe temperatura grijanja podnog grijanja je ravnomjerna i sprječavaju se velika rastezanja i pucanja estriha.

 

IZOLACIJU POTKROVLJA

ThermoWhite izolacija je odlična za izolaciju potkrovlja i sanacije. U potkrovlje se može ugraditi različita tvrdoća ThermoWhite izolacije bilo da se radi o tvrdoći za sam estrih ili za ploče za suhu montažu( 2 sloja ukršteno postavljenih OSB ploča na koje ide laminat ili parket) ako je slučaj da deka ne može podnijeti veću težinu

 

IZOLACIJU RAVNIH KROVOVA I PAD U JEDNOM POTEZU

Primjenjiva je na ravnim krovovima jer uz toplinsku izolaciju ravnog krova dobiva se željeni pad u jednom potezu, bez potrebe za lakim betonima,betonima u padu i slično. Nakon što se izolacija osuši ovisno o debljini, može se postaviti jedan sloj XPS da bi se dobila glatka površina, te se na to postavlja geotekstil i završna folija (TPO folija i sl.).

 

THERMOWHITE proizvodi zadovoljavaju najstrože europske norme kvalitete.

Preduvjet za korištenje olakšica u okviru poticane stanogradnje je upotreba proizvoda u skladu s normama.

Sve dodatne informacije i tehničke listove pronaći ćete online na www.thermowhite.hr

Finitas d.o.o.