Tamni profil usavršava vrhunsku površinu GEALAN-acrylcolor®

Više estetike nije moguće! Visokokvalitetna PMMA površina GEALAN-acrylcolor® sada se spaja s PVC profilom usklađenim bojama. GEALAN će elegantnu kombinaciju vrhunske površine i tamnog osnovnog tijela učiniti dostupnom u svim sustavima od rujna 2023.

Odabrani GEALAN profili uskoro će se na prvi pogled činiti besprijekorno visokokvalitetnim: dokazana vrhunska površina GEALAN-acrylcolor® bit će završena tamnim osnovnim tijelom od rujna 2023. Postoji izbor između tri tamne GEALAN acrylcolor® trend boje s vanjske strane i šest harmonizirajućih tamnih dekorativnih folija s unutarnje strane. Završeni tamno sivim osnovnim tijelom, prozori i klizni elementi stvoreni su tako da nude najvišu estetiku iz svake perspektive.

Optimizirani materijali sprječavaju pregrijavanje

Visokokvalitetni izgled vidljiv je i opipljiv: pri otvaranju ili naginjanju prozora tamna harmonija već stilski privlači poglede. Optimizirani materijali zaokružuju vrhunsku verziju na prikladan način: Sofisticirane formulacije plastike sprječavaju zagrijavanje tamnih profila na suncu i time sprječavaju moguće deformacije PVC profila.

Moguće bezbrojne varijante isporuke u tamnoj estetici

Samo najbolje za novu vrhunsku kombinaciju: u budućnosti će se dokazana površina GEALAN-acrylcolor® spojiti s tamnim osnovnim tijelom u svojim vrhunskim bojama RAL 7016, RAL 9005 i DB 703. Dok visokokvalitetni PMMA oplemenjuje tamne GEALAN profile izvana, šest odgovarajućih dekor folija bit će dostupno za unutrašnjost u budućnosti, od antracit sive do crne i DB 703. To stvara širok raspon mogućnosti kombiniranja s kojima tamno estetika se može oblikovati individualno i skladno može biti.