Sustav ladica AvanTech YOU. Jedinstven poput vas.

Proizvođač dizajnerskog okova Hettich predstavio je AvanTech YOU, patentirani sustav ladica s tankim bočnim stranicama prepoznatljiv po svojoj sposobnosti da zadovolji visoko individualizirani dizajn. AvanTech YOU rezultat je raznolikosti dizajna i kreativne fleksibilnosti, skrivenih radnih dijelova i savršenih performansi, kao i učinkovitog koncepta proizvoda usmjerenog na kupca.

AvanTech YOU ladice modernog su i elegantnog dizajna, s glatkim otvaranjem i zatvaranjem. Tanka stranica ladice od 13 mm potpuno je besprijekorna sprijeda, sa strane i iznutra sa skrivenim svim vijcima i učvršćenjima. Dostupne su četiri bočne visine bez potrebne galerijske ograde; 101 mm, 139 mm, 187 mm, 251 mm. Okov se jednostavno povlači u pozadinu i stapa s namještajem kao element dizajna dopuštajući izgled bez ručki.

Ovaj koncept platforme prilagođava se proizvodnim zahtjevima ili zahtjevima kupca izuzetnom lakoćom. Ladica se može koristiti na dva različita sustava vodilica s istim uzorkom otvora na kućištu, stvarajući fleksibilnu i isplativu osnovu za adresiranje različitih tržišnih segmenata i područja primjene.

Sustav nudi dva izbora vodilica, Quadro i Actro YOU. Actro YOU je sve što se može očekivati od vrhunskih vodilica, s teškim, luksuznim otvaranjem i zatvaranjem, te superiornom bočnom stabilnošću i sinkronizacijom. Ne samo da ovo omogućuje Actro YOU vodilici nosivost do 70 kg težine, već podržava i sofisticiran dizajn ladica. Actro YOU može se postaviti na iznimno širokim ladicama i ladicama sa zakrivljenim prednjim dijelovima bez gubitka glatkog i ujednačenog otvaranja. Za usporedbu, Quadro YOU nudi visoke performanse prikladne za jednostavnije namjene, a maksimalna nosivost je 30 kg.

Sustav ladica, proizveden u Njemačkoj, uvodi nove koncepte za postizanje dizajnerskih mogućnosti AvanTech-a: pokrovni profili i bočni profili (DesignCapes).

AvanTech YOU dolazi u tri boje i pet visina s aluminijskim ili drvenim leđima. Asortiman proizvoda nudi pokrovne profile od nehrđajućeg čelika, kroma, aluminijskog izgleda ili izgleda oraha i hrasta, te bočne profile od eloksiranog aluminija i izgleda nehrđajućeg čelika.

Pokrovni profili služe i funkciji i estetici. To su trake koje se lako pričvršćuju na vrh ladice i prekrivaju unutarnje prilagodbe, skrivajući ih od vanjskog pogleda. Prema zadanim postavkama, ove boje odgovaraju boji ladice radi potpune besprijekornosti, ali se mogu izabrati u raznim kombinacijama. Dizajneri mogu birati u rasponu boja od hrasta, oraha, kroma, čelika i aluminija.

Bočni profili mogu se pričvrstiti na stranicu ladice umjesto pokrovnog profila te tako mijenjaju boju vanjske strane ladice. Raspon boja bočnih profila čine hrast, bakar, aluminij, beton i čelik. No, aluminijski dio može se premazati prahom u boji ili tisku po izboru dizajnera.

Jedna ladica, dvije vodilice i brojne funkcije prilagođene korisniku. Fleksibilno kombinirani međusobno pomoću istog uzorka bušenja. Sveobuhvatan koncept platforme i savršena podešavanja proizvoda montažnim procesima, jamče isplativost i učinkovitu instalaciju, a istovremeno pružaju osnovu za široku paletu proizvoda. To otvara mogućnost proizvođačima namještaja da se izdvoj:
– vlastitim dizajnom namještaja u različitim cjenovnim segmentima
– ciljanim odgovorom na želje kupaca i maksimalnom isplativošću sustava.

Hettichov dizajnerski pedigre svjetski je poznat i AvanTech YOU pokazuje da su i dalje na vrhu sa sustavom koji ne samo da pruža izvanrednu estetiku, već inovativnost i vrhunsku kvalitetu.

Conty plus d.o.o.