Stručni seminar “Navodnjavanje u krajobraznoj arhitekturi” – 25.05.2018.

Ušteda vode u navodnjavanju

Ovim putem pozivamo vas na stručni seminar “navodnjavanje u krajobraznoj arhitekturi” koje vodi predavač Lorenzo Arcangeli iz Španjolske, a koji će se održati u petak 25.5.2018. od 9:00-13:30 sati u prostorijama Društva arhitekata Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 3/I u Zagrebu.
Sudjelovanje na stručnom predavanju je BESPLATNO. Broj mjesta je ograničen, stoga se prijave zaprimaju do popunjenja mjesta.

Glavni predavač: Lorenzo Arcangeli, Španjolska
Jezik: Engleski, radionica će se simultano prevoditi na hrvatski jezik

Microsoft Word - 2018_05_07_Hunter navodnjavanjeLorenzo Arcangeli rođen je 1974. u Italiji u Bergamu. U Madridu je diplomirao na Sveučilištu „Politecnica University of Madrid“. Priključio se tvrtki Hunter 2002. godine gdje radi kao voditelj razvoja tržišta za Italiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu. 2005. je postao certificirani stručnjak za navodnjavanje u krajobrazu od strane Europskog udruženja za navodnjavanje. Redovni je savjetnik za navodnjavanje u H Farm u Trevisu površine 30.000 m2. Ima široko međunarodno iskustvo kao predavač u području uštede vode u navodnjavanju. Trenutno živi u Bergamu u Italiji.

Sažetak seminara:
Prikazat će se osnovni koncepti i informacije potrebne za izradu projekta navodnjavanja, kao i pregled svih vrsta raspršivača i uređaji za navodnjavanje, njihove osobine i način rada te kako odabrati pravi sustav navodnjavanja.

Predavanje će uključiti nove trendove i tehnike u uštedi vode te načine za optimizaciju i uštedu vode, ovisno o vrsti materijala koje nalazimo u projektima. Edukacija će obuhvatiti i sve o senzorima za navodnjavanje i pametnim regulatorima.

Završni dio predavanja će uključiti informacije o prednostima središnje kontrole navodnjavanja i novim Wi-Fi i „cloud-based“ uređajima, koji koriste vremensku prognozu preuzetu s interneta i te informacije kako se mogu integrirati sustavi navodnjavanja u „pametne“ kuće.

Detaljne informacije:
http://hdka.hr/2018/05/strucni-seminar-navodnjavanje-u-krajobraznoj-arhitekturi/