Sa Striborom dizajnirajmo novo igralište!

„Dizajniranje, osmišljavanje i razvoj dječjih i sportskih igrališta, urbane opreme te namještaja za nas je prava umjetnost!“

Stribor oprema je hrvatski proizvođač i dizajner urbane opreme, opreme za dječja i sportska igrališta i namještaj za vrtiće i igraonice sa sjedištem i proizvodnjom u Kopačevu pored Osijeka, u istočnom dijelu Hrvatske. Od 2002. godine klijentima pružamo inovativna rješenja zahvaljujući timu stručnjaka koji ništa ne prepuštaju slučaju, stoga Vas Stribor oprema vodi kroz svaki dio procesa realizacije. Na 2 000 m2 unutarnjeg tvorničkog prostora sa showroomom, realiziraju se procesi upravljanja, prodaje, dizajna i razvoja proizvoda, projektiranja, proizvodnje i distribucije.

Spajamo igru, sport, druženje i sigurnost.

Stribor opremi, igra i fizička aktivnost su na prvom mjestu! Dizajniramo, projektiramo, proizvodimo i montiramo sigurna, jedinstvena i estetski atraktivna igrališta. Naše dugogodišnje iskustvo kombiniramo sa suvremenim znanjima, tehnologijom i najnovijim trendovima u dizajnu, kako bi klijentima ponudili rješenja na europskoj i svjetskoj razini. Sustavno unaprjeđujemo proizvode te koristimo najmoderniju tehnologiju za obradu materijala.

Stribor igrala za bezbrižnu igru mališana.

Kvaliteta i dizajn materijala idu jedno s drugim, stoga uvijek ulažemo nove napore kako bi materijali koje koristimo bili potpuno sigurni za korisnike. Kako bi dječja igrala bila sigurna naše sprave atestirane su prema normi HRN EN 1176:2017.

Oprema za sve!

Stribor asortiman proizvoda prati životni razvoj i aktivnost čovjeka. Kontinuirano tražimo nova razvojna rješenja te se možemo pohvaliti s preko 400 proizvoda u asortimanu, a svake godine razvijemo preko 20 novih proizvoda. U našem asortimanu možete pronaći rješenja za gradove i općine, parkove prirode, kampove, hotele i dječje vrtiće. Osim standardnog proizvodnog asortimana, za Vas stojimo na raspolaganju i kada imate potrebe za unikatnim ili tematski dizajniranim dječjim igralištima, urbanom opremom ili namještajem. Opišite nam svoje ideje i s povjerenjem ih prepustite u kreativne ruke našeg tima, stručnih produkt dizajnera i inženjera, koji će se pobrinuti da se Vaše maštovite ideje i zamisli pretvore u stvarnost. 

Ako se bavite projektiranjem i za svoj grad želite osmisliti prepoznatljivu vizuru suvremeno osmišljenom urbanom opremom ili pak tematskim dječjim igralištem želite mališanima ispričati bajku, javite nam se s povjerenjem!

Stribor oprema d.o.o.