Stigao je novi premium sustav GEALAN-KONTUR®

Vrhunske performanse dizajnerskog sustava s aluminijskom opcijom

Novi premium sustav GEALAN-KONTUR® ima još više za ponuditi od modernog izgleda i širokog spektra mogućnosti dizajna: Zahvaljujući inovativnom dizajnu sustava, sustav od 82,5 mm s tri razine brtvljenja postiže vrhunske performanse u zvučnoj i toplinskoj izolaciji, kao i u statici. Ojačanja unutar cijelog dizajna sustava i upotreba ljepljivih tehnologija povećavaju stabilnost: Lijepljenjem okna na profil krila, krutost staklenog stakla prenosi se na krilo, čineći cijeli sustav stabilnijim. Fiksna središnja brtvena šipka osigurava optimiziranu protuprovalnu zaštitu od samog početka.

Elegantan. Robustan. Svestran.
GEALAN-KONTUR® je svestran i moderan sustava PVC profila.
U tankim profilima postoji mnogo sigurnosti i stabilnosti! Po želji s dva materijala koji se savršeno nadopunjuju: višekomorni sustav osigurava najbolju toplinsku izolaciju, a moderan aluminij nudi izrazito moderan izgled i dodatnu zaštitu od vremenskih utjecaja.

“Zato što želimo proizvesti najbolje sustave profila”
Moderni svestrani GEALAN-KONTUR® zadovoljava sve zahtjeve za vrhunski profilni sustav s dubinom ugradnje od 82,5 mm. André Wünsche, voditelj odjela za upravljanje proizvodima / inovacije / Centar za korisničku podršku u GEALAN-u, sažima novi premium razvoj: “S GEALAN-KONTUR-om® vodimo ga do krajnjih granica. Sva svoja znanja, sve naše iskustvo upakirali smo u naš novi premium sustav. Zašto? Jer mi u GEALAN-u želimo proizvesti najbolje sustave profila.”
Zahvaljujući dubini ugradnje od 82,5 mm, GEALAN-ov novi premium sustav GEALAN-KONTUR® pogodan je za nove građevinske projekte kao i u sektoru obnove.

Optimizirana toplinska izolacija
GEALAN KONTUR® profili postižu testiranu Uf vrijednost od 1,0 W/(m²K). Tri razine brtvljenja omogućuju optimalnu nepropusnost u sustavu, dok središnja razina brtve osigurava prekid protoka topline. Na taj način premium sustav osigurava da u ledenoj zimi hladnoća ostane vani, a ugodna toplina ostaje unutar četiri zida.

Zvučna izolacija bez premca
Percepcija buke je različita za svaku osobu. Od noćne kontinuirane razine zvuka veće od 45 decibela zbog buke cestovnog ili željezničkog prometa, san je ozbiljno poremećen. Takva razina buke usporediva je s tihim radijskim tonovima ili tihim scenama razgovora. Razine buke koje dosljedno prelaze 60 decibela mogu trajno utjecati na vaše zdravlje. Takva razina se daje, na primjer, kada televizor radi na normalnoj glasnoći prostorije. Stoga su prozori sa svojstvima koja apsorbiraju zvuk, poput onih koje je omogućio GEALAN-KONTUR®, vrijedan doprinos zdravom načinu života.

Protuprovalna zaštita započinje s prozorima
Sofisticirana geometrija profila GEALAN-KONTUR® stabilna je i teško ju je probiti. U većini provala prozore izbacuje uljez koji umeće odvijač između okvira i krila. Na fiksnoj kupoli središnje brtve tvrtke GEALAN-KONTUR® protuprovalni alati nailaze na efektivnu barijeru u profilu.
Zato – igrajte na sigurno s GEALAN all-rounderom u segmentu od 82,5 mm: Geometrija profila GEALAN-KONTUR® posebno je optimizirana za protuprovalnu zaštitu s ojačanim profilnim šipkama na važnim točkama napada koje podržavaju cjelokupni koncept.

Gealan d.o.o.