Sloboda dizajna s tehnikom “pametnog” stakla

SmartGlassPro® je brzo rastuća tvrtka koja svojom predanošću prema projektima, kvalitetom proizvodnje pametnih stakala te instalacijom pametnih folija dostiže najviše standarde poslovanja za vaše potrebe privatnosti. Razvijamo nove tehnologije koristeći najsuvremeniju PDLC tehnologiju i višegodišnje znanje u proizvodnji i instalaciji pametnih stakala (PDLC glass) te u montaži pametnih folija u većini europskih zemalja.

Naše dugogodišnje iskustvo nam osigurava lakoću rada i na najzahtjevnijim projektima kao što su tehnička rješenja za klizne stijene, elektro okovi za vrata, posebni oblici stakala te specijalne instalacije na zahtjevnim objektima.

SMART PROIZVODI

Pametno staklo
SmartGlassPro® je laminirano kaljeno clearvision staklo s integriranim PDLC folijom (Polymer Dispersed Liquid Crystal). Prilikom električnog nabijanja čestica tekućih kristala iste se poravnavaju u istom smjeru, u tom trenutku svjetlo može prolaziti te staklo postaje transparentno (providno), a prilikom isključivanja električne energije staklo postaje mliječno bijelo.

SmartGlassPro® je u mogućnosti proizvesti staklo iz komada veličine 1800 x 4200 mm zbog limita širine same folije te proizvodnog procesa prilikom laminiranja. U mogućnosti smo proizvesti nepravilne oblike Smart stakala na CNC strojevima za široku namjenu poput: interijerskih vrata, staklene ograde, pregradne stijene, tuš kabine, vitrine, stakla za saune pa čak i staklena gazišta i podove…

Ukupna debljina stakla je određena debljinom pojedinačnog stakla tj. kombinacije su moguće od 6-60 mm ovisno o upotrebi i statici staklenog elementa.

Pametna folija
Pametni film (folija) savršeno je rješenje za naknadnu ugradnju na staklo koje je već instalirano. Jednostavno skinete zaštitu i zalijepite film na staklo kako biste ga pretvorili u pametno staklo radi zaštite privatnosti.

SmartGlassPro® je u mogućnosti proizvesti folije iz širine folije 1800 mm te dužine do 50 m, s čime možemo zadovoljiti prekrivanje postojećih staklenih površina u 95% slučajeva. Ako je površina šira od 1800 mm onda se apliciraju 2 ili više folija paralelno s minimalnim razmakom od 1 mm radi dinamike folije na staklu.

U mogućnosti smo proizvesti nepravilne oblike Smart folije  koje se mogu aplicirati na ravne i zaobljene površine svih oblika, od okruglih do raznih trokuta, posebnih izreza pa sve do laserski graviranih dijelova folije kako bi se u raznim operativnim radnjama folija palila ili gasila u različitim segmentima.

Pozadinska projekcija
Virtualne i analogne informacije zajedno na vašem staklu…

Profesionalni sustavi stražnjeg projiciranja s vrhunskim projektorom u kombinaciji s našim smart filmom/staklom – prebacite staklo na novu, inovativnu komunikacijsku platformu…

PRIMJENE

Uredi, hoteli, wellnessi… Modernizirajte urede i konferencijske sobe. Povećajte sigurnost radnih prostora uklanjanjem potrebe za zavjesama i roletama koje mogu zadržati veliki broj bakterija. Pametno staklo lako se čisti i njime se može beskontaktno upravljati glasovnom naredbom.

 

Kako stvoriti otvoreni radni prostor i pritom imati privatnost?

S proizvodima od pametnog stakla i filma koji pružaju privatnost jednim klikom!
Kada se pametno staklo prebaci na ON (uključeno) tada je prozirno/transparentno i prirodno svjetlo može prolaziti kroz prostore, čineći da uredi izgledaju svjetlije i prostranije. Kad god je potrebna privatnost, staklo se jednostavno prebaci u OFF (isključeno) i tada postaje neprozirno.
Osim što pruža privatnost i sigurnost, pametno staklo može se koristiti kao podloga/platno za pozadinsku projekciju u dvoranama za sastanke.

PROIZVODNJA PAMETNOG STAKLA I OKOVA

U našem proizvodnom procesu koriste se samo najbolji materijali od najvećih svjetskih proizvođača, čiji se materijali proizvode prema međunarodno priznatim standardima kvalitete.
Budući da naši proizvodi trebaju zadovoljiti najviše standarde tako se sva naša stakla proizvode u suradnji s našim partnerom Staklorez Burić d.o.o. iz Pregrade.

Staklorez Burić

Društvo Staklorez-Burić d.o.o. osnovano je 1992. godine, a razvilo se iz male obiteljske obrtničke radionice koja je započela s radom 1982. godine, dakle prije gotovo 40 godina. Takva duga tradicija jamči važno i dragocjeno iskustvo u radu sa svim vrstama stakala. Sjedište tvrtke nalazi se u Pregradi, samo 60-ak kilometara sjeverno od Zagreba koji čini glavno tržište tvrtke. Danas zapošljavaju preko 70 djelatnika, a proizvodnju vrše u novoizgrađenoj modernoj proizvodnoj hali veličine 2650 m2.

Staklorez Burić