Silvelox Design Doors

U svojih 60 godina poslovanja Silvelox je stvorio jedinstveni asortiman modela garažnih vrata koja zadovaljavaju razne arhitekturalne i estetske zahtjeve. Jedna od važnijih karakteristika Silvelox proizvodnje garažnih vrata koja ga razlikuje od ostalih proizvođača je specifičan gore-i-prijeko mehanizam otvaranja koji se stalno usavršava. U proizvodnji svojih vrata, kako garažnih tako i ulaznih, Silvelox je uvijek posebnu pozornost posvećivao sigurnosti. U ponudi garažnih vrata su dvije razine sigurnosnih stupnjeva: Secur (klasa 1) i Secur Plus (klasa 3 – EN1627). U ponudi protuprovalnih ulaznih vrata također se nude: Maxima/Sikura (klasa 4) te Medea/Perseo (klasa 3). Izmjena izvedbe sigurnosne razine ne utječe na estetske značajke i ponuđene opcije s mogućnošću beskonačnih prilagodbi, kao i izbor uparivanja istih završnih obrada na ulaznim i garažnim vratima.

Secur/Secur Plus

Garažna vrata s krilom od jednog komada i gore-i-prijeko mehanizmom otvaranja koji nema potrebe za unutarnjim stropnim vodilicama. Izbačaj vrata u otvorenom položaju sveden je na minimum, ali ako otvor ne dozvoljava izbačaj postoji mogućnost izvedbe bez izbačaja. Krilo debljine 80 mm je izrađeno od metalne potkonstrukcije i završeno lakiranim drvenim panelima po izboru kupca. Unutarnja završna obrada može se prilagoditi zahtjevima kupca, od završnog lakiranja drvenih panela do boje metalnih oklopa. Toplinska provodljivost u standardnoj izvedbi U=1.4 W/m2K. Pješačka vrata kao opcija su skrivena u krilo i gotovo neprimjetna, sa skrivenim zglobnicima i 2 horizontalna te 2 vertikalna zatvarača.
Veliki izbor dodatnih opcija : fiksni ili pokretni prozori mogu se ugraditi na krilo ako je potrebna prirodna svjetlost ili provjetravanje garaže, razni tipovi PMMA ili nelomljivo staklo, ventilacijski otvori u dizajnu krila, nadsvijetlo ili nadvratnik od istih panela kao krila vrata za visoke garaže, poštanska vratašca u završnoj obradi kao i ručka vrata te vratašca za domaće ljubimce koja imaju mogućnost otvaranja samo za ljubimce s magnetnom ogrlicom.

Securlap

Sekcijska garažna vrata s krilom od dva dijela. Jedina sekcijska vrata koja nemaju unutarnje stropne vodilice. Zahvaljujući patentiranoj Overlap® tehnologiji potrebno je samo 200 mm nadvojnog prostora i pošto su vrata sekcijska nemaju nikakav izbačaj u otvorenom položaju. Vrata su balansirana protuutezima i time imaju minimalni broj komponenti izloženih trošenju. Paneli debljine 75 mm između spojeva imaju zaštitu od prignječenja, toplinsku provodljivost U=1 W/m2K, potkonstrukciju od metala sa završnim panelima od Okoume drveta. Unutarnja završna obrada može se prilagoditi zahtjevima kupca, od završnog lakiranja drvenih panela do boje metalnih oklopa. Izbor dodatnih opcija: ostakljene sekcije, nadsvjetlo ili nadvratnik od istih panela kao i krilo, bočna ostakljenja.

I Secur/Secur Plus i Securlap imaju mogućnost ugradnje panela koja odgovara fasadnim panelima ugrađenim na objekt. Combimatic pogon je skriven u nadvojni profil. Daljinski upravljači sa kotrljajućim kodom sa zadnjom generacijom anti-hack tehnologije – kompatibilni sa Homelink sustavima.

VMK kolektor d.o.o.