REHAU Connect

Digitalna platforma za povezivanje proizvođača prozora, trgovaca prozorima i krajnjih kupaca

Brz i jednostavan put do novih vrata i prozora

REHAU Connect spaja krajnje korisnike i proizvođače prozora. Kroz digitalnu platformu analiziraju se upiti o projektima vezanim uz prozore i zainteresirane krajnje korisnike upućuje izravno na REHAU partnere. Tako proizvođači prozora i trgovci prozorima jednostavno dolaze  do novih kupaca. Dodatna prednost je što se kontaktima kupaca može pristupiti putem weba u bilo kojem trenutku. To je još jedan korak u strategiji digitalizacije REHAU-ovog odjela prozorske tehnike.

Brže do novih kupaca

REHAU web stranica već sada ima velik broj posjetitelja, od kojih su mnogi zainteresirani za prozorska rješenja. Najlogičniji sljedeći korak je povezivanje potencijalnih klijenata s našim partnerima. REHAU Connect je digitalna platforma koja povezuje korisnike zainteresirane za prozore s proizvođačima prozora i njihovim partnerima u trgovini. Prava prilika da specijalizirani proizvođači i njihovi distributeri privuku nove kupce i ostvare veći profit, a krajnjim kupcima osigurava da jednostavno, u svega nekoliko koraka dobiju ponude pouzdanih i provjerenih proizvođača i distributera prozora iz REHAU-ove mreže partnera. 

Polazna točka je iskazivanje interesa za REHAU-ove proizvode i formiranje upita od strane krajnjeg kupca. Sve relevantne informacije o planiranom projektu potencijalni kupac upisuje na web stranici REHAU Connect, nakon čega ga djelatnici REHAU-a kontaktiraju telefonom, te kupca dodatno savjetuju i bilježe specifične zahtjeve. Ovako kvalificirani upiti prosljeđuju  se  regionalno odabranim REHAU partnerima, članovima REHAU Connect platforme. Po preuzimanju upita REHAU partneri izravno kontaktiraju potencijalnog kupca. Tako proizvođači štede vrijeme, jer do njih dolaze provjereni upiti s detaljnim informacijama o projektu. Pristup REHAU Connect platformi, osiguravaju REHAU partnerima pristup podacima klijenata u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Prednosti digitaliziranih procesa

Softverski alat omogućava digitalizaciju poslovnih procesa. Platforma je dizajnirana „user friendly“, jednostavna je za upotrebu i može se koristiti kao jednostavan sustav upravljanja kupcima – ne samo za profesionalnu i brzu obradu kontakata, već i za organizaciju novih projekata. Usluga je dostupna odmah.

Razvojem REHAU Connect platforme, kompanija je još jednom pokazala da je pokretač inovacija. Potražnja i ponuda brže se spajaju. Pojedini dijelovi digitalne strategije međusobno se isprepliću, a usluge će se  kontinuirano širiti i nadalje.

REHAU Industries kroz svoj odjel Window Solutions svaki dan iznova osmišljava nova rješenja za prozore i vrata. Za bolji život. Jedinstveni EcoPuls pristup recikliranju predstavlja koncept održivosti bez premca u industriji prozora i vrata. Kao pionir i pokretač održivih industrijskih rješenja, REHAU Window Solutions je vodeći stručnjak za holistička sustavna rješenja duž cijelog lanca vrijednosti: Windows. Reinvented for modern life.

Rehau d.o.o.