REHAU božićno darivanje

Osvoji REHAU prozore za svoj dom u iznosu do 1000€ ili druge vrijedne nagrade!

Osvoji REHAU prozore za svoj dom u iznosu do 1000€ ili druge vrijedne nagrade!

Ususret božićnim praznicima, REHAU je odlučio organizirati božićni nagradni natječaj i darovati najkreativnije sudionike iz Hrvatske vrijednim nagradama.

Da biste sudjelovali u natječaju i osvojili neku od nagrada, potrebno je zaigrati se božićnim dekoriranjem vaših prozora i vrata.
Prva nagrada je ugradnja REHAU prozora u vaš dom u iznosu do 1000 EUR, druga pročišćivač zraka, a treća nagrada je REHAU obiteljska deka. 
 
Nagradni natječaj održava se na REHAU Hrvatska Facebook i REHAU Hrvatska Instagram stranicama, a ovo su uvjeti za sudjelovanje:

  1. Ukrasite svoje prozore i vrata božićnom dekoracijom
  2. Preuzmite PDF dokument sa “REHAU oblicima” koji se nalazi na linku ispod ili na linku u objavi, isprintajte ga, izrežite oblik koji vam se najviše sviđa i dodajte ga vašoj dekoraciji
  3. Fotografirajte vašu dekoraciju sa vidljivim REHAU oblikom i objavite ga u komentaru ispod objave na REHAU Hrvatska Facebook stranici ili podijelite na svom Instagram story-u, uz obavezan tag @rehau_hrvatska

Nagradni natječaj traje od 3. do 23. prosinca u 12:00 h, a kriterij odabira dobitnika su najljepše i najkreativnije dekorirani prozori i/ili vrata prema mišljenju REHAU žirija.
Napomena: isti natječaj je aktivan na REHAU Hrvatska Facebook i Rehau Hrvatska Instagram stranici – možete sudjelovati na obje platforme više puta, međutim možete osvojiti samo jednu nagradu. Sretno!

Pravilnik o sudjelovanju kao i REHAU oblike za dekoraciju možete vidjeti na stranicama REHAU HRVATSKA