Razvijamo igrala za igru, sport i zabavu

Osmišljavamo, dizajniramo, projektiramo, vizualiziramo, proizvodimo, montiramo i održavamo dječja i sportska igrališta te parkove za pse, koja potiču na igru, aktivnost i druženje na otvorenom. 

Naš interdisciplinaran tim osmišljava najbolja rješenja igrališta i parkova za investitore i njihove korisnike, uvijek vodeći računa o kvaliteti i sigurnosti, po principu ključ u ruke.

Prilikom projektiranja igrališta uzimaju se u obzir dimenzije i specifičnosti prostora i terena lokacije. Vodi se računa o sigurnosnim zonama za svako pojedino igralo, ovisno o odabranoj podlozi, te planiraju pripremni građevinski radovi za temeljenje igrala i sprava, nastojeći maksimalno udovoljiti svim zahtjevima investitora.

DJEČJA IGRALIŠTA
Igrom do spretnog i sretnog djeteta

Igra je osnovno pravo i potreba svakog djeteta. Kroz igru dijete razvija svoje motoričke vještine, potiče kreativnost i maštu, te razvija socijalne vještine u društvu vršnjaka i druge djece.

Dječja igrališta dječje su oaze, bilo u vrtiću, školi i naselju ili ljeti na odmoru u hotelu i kampu, koja pršte dječjom energijom i smijehom. To su mjesta gdje se otkriva vlastita snaga, razvija samopouzdanje i stvaraju nova prijateljstva.

Takva sretna dječja igrališta REDOX osmišljava, dizajnira, projektira, proizvodi i montira već više od 20 godina diljem Hrvatske i regije, na zadovoljstvo malih i velikih. Bogat asortiman kvalitetnih igrala, sprava i opreme, interdisciplinarni tim i nepresušan entuzijazam rezultiraju jedinstvenim i raznovrsnim dječjim igralištima, uvijek sigurna za igru.

Igra je neophodna i važna djeci s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju, stoga nas svako novo izrađeno i instalirano igralo prilagođeno takvoj djeci posebno veseli.

SPORT & FITNESS
Vježbanje na otvorenom za fit tijelo i um

Kretanje i fizička aktivnost nužni su za tijelo i dobro zdravlje. Svaki organ, funkcija i proces u organizmu trebaju energiju koja proizlazi iz pokreta.
Posebno je važno kretanje i tjelovježba u današnje stresno vrijeme uz sjedilački način života.

Trening za dobar osjećaj

Redox fitness sprave i rješenja sportskih igrališta omogućuju svima zabavno vježbanje na otvorenome, bez obzira na dob i kondiciju. Bio to CrossFit, street workout ili samo nekoliko zgibova na prečki, dobar je osjećaj nakon odrađenog treninga neprocjenjiv.

PARKOVI ZA PSE
Trening s najdražim ljubimcem

Psima je potrebna svakodnevna aktivnost na otvorenome, ali i trening za suživot s ljudima. Agility trening omogućuje im da savladaju različite prepreke. Sve je to psima najdraže kroz zajedničku aktivnost s njihovim vlasnicima, ali i u druženju s ostalim psima.

Psi vole akciju vani u parku

Izrađujemo sprave za trening pasa, od skakanja do provlačenja, za parkove za pse. Na poligonu sa spravama psi tako treniraju poslušnost ali i troše višak svoje energije i uživaju u igri.

URBANA OPREMA
Udobne i privlačne odmorišne zone

Svaka aktivnost zahtijeva pauzu za odmor i okrjepu.
Za odmorišne kutke izrađujemo stolove i klupe s pripadajućim koševima za otpad te ostalu urbanu opremu koja je sastavni dio svakog igrališta i dječjeg parka.

Za predah nakon igre i šetnje

Zahvaljujući privlačnom dizajnu i više vrsta modela, naša urbana oprema uklapa se u svaki parkovni prostor u gradu, školskom parku, shopping centru ili stambenom naselju.

Redox u brojkama
100% SIGURNO
10,000+ IGRALIŠTA
125,000+ SRETNE DJECE

Redox d.o.o.