PURLINE organski podovi

Podizanjem svijesti o zdravijem načinu života i ekološkim prilikama, kriteriji za odabir proizvoda u uređenju doma ili poslovnog prostora postali su zahtjevniji. Istraživanja stručnjaka o štetnim emisijama materijala, dovela su do razvijanja alternativnih rješenja koja će promijeniti naše okruženje i stvoriti zelenije životne uvjete.

PURLINE organski podovi iz Winea su podovi nove generacije koje ekskluzivno možete pronaći u Conty-u. Riječ je o visokokvalitetnoj poliuretanskoj otopini napravljenoj od najboljih prirodnih sastojaka. Temelji se na ecuranu, kompozitnom materijalu visokih performansi koji se proizvodi prvenstveno od biljnih ulja poput ulja repice, ricinusovog ulja i prirodnih mineralnih komponenti kao što je kreda. Organski podovi PURLINE proizvedeni su bez dodatka klora, bez plastifikatora i bez otapala.

Radi se o podovima koji imaju posebno svojstvo rigidnosti što ih čini elastičnom, ali ipak čvrstom podlogom. Upravo poseban dizajn ujedinjuje svojstva čvrstoće i elastičnosti. To čini rigidne podove ugodnijim za hodanje od tradicionalnih krutih podova.

Organski pod wineo 1200 savršeno je prikladan za polaganje u novogradnji ili na postojeće podne obloge. Podloga na koju se postavlja organski pod mora biti suha, dovoljno čvrsta i ravna.

Wineo 1200 je tvornički opremljen čvrstim PU završnim premazom. PU završni premaz je iznimno otporan i zahtijeva minimalnu njegu, što jamči jednostavno održavanje i čišćenje.

S PURLINE organskim podovima, wineo je razvio ekološki prihvatljivu podnu oblogu koja ne sadrži štetne sastojke i time stvara zdravo kućno okruženje za cijelu obitelj.

U Conty plus-u odaberite podove održive za okoliš i zdrave za život.

Conty plus d.o.o.