Pure®, najtiši vinil koji čeka da ga odaberete

Vinil pod pomoću kojeg nećete probuditi Vaše mališane hodajući dok spavaju, koji će besprijekorno odoljeti obiteljskim večerama, većim druženjima te jurnjavi s djecom ili s kućnim ljubimcima, podna obloga s vrlo jednostavnim postavljanjem, tradicionalna, elegantna ili kreativna, ovisno o Vašim željama i mašti.

Pure® vinil za Vaše uši

Pure ima jedinstvenu mekoću gornjeg sloja koji je nevjerojatno udoban za hodanje, a ujedno upija zvukove u svim prostorijama. Jedinstveni pjenasti gornji sloj upija zvuk hodanja što ga čini do 50% tišim od ostalih LVT podova. A ako ga želite učiniti još tišim, kombinirajte ga s našom Dreamtec+ podlogom koja će smanjiti buku za dodanih 20 dB.

Zahvaljujući sposobnosti upijanja zvukova, ne samo da ćete Vi biti oduševljeni, nego i susjedi ispod Vas, jer će Vaši koraci zvučati mekše nego ikad. Gornji sloj je uvijek topao na dodir, ali ako stvarno volite toplo, možete ga kombinirati i s podnim grijanjem.

Pure®, lagan a čvrst

Pure® se brine i za Vaša leđa. Zahvaljujući svojoj pjenastoj strukturi, lamele i ploče su lagane, što je odlična karakteristika za transport, a ujedno i postavljanje čini još jednostavnijim. Čvrstoću čini kruta kompozitna ploča izrađena RCB tehnologijom koja jamči malu, gotovo nikakvu pripremu za postavljanje. Pure možete postavljati na bilo koji postojeći pod. Ova patentirana formula također osigurava stabilnost poda pri promjeni temperature. Nagle promjene iz toplog u hladno ili obratno neće utjecati na Vaš pod, tako da ga bez straha možete postavljati i ispred velikih prozora i kliznih stijena.

S druge strane međusobni spojevi su tako čvrsti, da slobodno možete organizirati plesne večere za Vaše goste.

Pure® – brza i jednostavna instalacija

DreamClick® sustav međusobnog pričvršćivanja omogućuje povezivanje lamela i ploča u svim smjerovima, tako da svaki element možete okretati u raznim smjerovima dok ne pronađete uzorak koji se dopada baš Vama.

Započnite postavljanje u sredini prostorije, neće Vam trebati nikakva oprema osim oštrog noža (skalpel), nema piljenja, nema prašine, možete postavljati u paru čime ćete dvostruko ubrzati postupak postavljanja.

Zvuči brzo i jednostavno? U pravu ste. Zahvaljujući našem jedinstvenom načinu postavljanja možete ugraditi 12m2 za samo 30 minuta. Bez obzira da li ste „sam svoj majstor“ ili profesionalni podopolagač, zavoljet ćete naš DreamClick®.

Polaganje možete započeti i u sredini prostorije. Sustav povezivanja od 360° u potpunosti omogućava iskorištavanje vaše kreativnosti i sastavljanje poda koja odgovara vašem prostoru i vašoj osobnosti. Zašto ga ne bi postavili kao riblju kost, pravokutni uzorak ili izmislili potpuno novi vlastiti uzorak kojim ćete upotpuniti prostor novom dinamikom i svježinom, koji će biti sve samo ne dosadan.

 

 

 

 

 

Vaš pod je upravo ono što ste od njega sami kreirali. Pomiješajte naše lamele i ploče po Vašem izboru. Granice kreativnosti ne određujemo mi nego Vaša mašta. Stvorite svoje remek djelo.

Pure® – neponovljiva kvaliteta

Nemate razloga za brigu. Po vašem podu slobodno plešite, prolijevajte po njemu, organizirajte utrke … i uživajte svaki dan, jer kvaliteta je neponovljiva. Održavanje je jednostavno jer je Pure vodootporan. Samo uzmite krpu ili usisavač, i spremni ste.

 

Pure® – lamele i ploče

Pure® dolazi u formi lamela i ploča debljine 5 mm. 35 lamela dimenzija 1326 x 204 mm daju vam 35 različitih mogućnosti za uređenje vašeg doma ili poslovnog prostora. Svaki uzorak ima svoj karakter i daje drugačiji izgled i dojam vašeg interijera. Svi su inspirirani spajanjem prirode s osjećajem topline, a ta kombinacija savršeno odgovara ugodnom i domaćem osjećaju. Ploče su dimenzije 612 x 612 mm te se mogu, ovisno o Vašim željama postavljati same ili u kombinaciji s lamelama čije dimenzije su prilagođene dimenzijama ploča (tri lamele odgovaraju dimenziji jedne ploče).

Pure® – Dreamtec+

Naša jedinstvena podloga Dreamtec+ (po narudžbi) smanjuje buku te izravnava manje nedostatke na vašoj postojećoj podlozi. Pravilno instalirana, funkcionira i kao barijera protiv vlage. Gornji sloj Dreamtec+ ima glatku površinu koja omogućava plivanje poda te njegovo slobodno kretanje po podlozi što je važan čimbenik dugog životnog vijeka.

Pure® – rubne lajsne i prelazni profili

Kolekcija Pure® nudi lajsne koje odgovaraju vašem podu i koje možemo naručiti za Vas. Ista boja i isti dekor kao i pod. No, današnji trend su lajsne koje se razlikuju od boje poda, stoga u ponudi imamo i bijele MDF lajsne lakirane ili s folijom.

Također je moguće naručiti i prelazne profile za glatki prijelaz kod različitih visina.

J.u.A. Frischeis d.o.o.