Prozori budućnosti: Nova era upravljanja preko aplikacije!

Od 26.9. do 1.10. na ArhiBau sajmu na Zagrebačkom velesajmu tvrtka GEALAN predstavila je GEALAN-LINEAR® sustav u kombinaciji s automatiziranim prozorskim rješenjem koje nudi TEXINO. Aplikacija prilagođena korisniku omogućuje praćenje ili upravljanje pametnim prozorima, vratima i rješenjima za sjenčanje s bilo kojeg mjesta, sto je savršeno rješenje kada putujete, kada nema nikoga kod kuće ili kod neočekivane promjene vremena.

GEALAN-LINEAR®  sustav se temelji na dosljedno izravnom formalnom jeziku jer trenutno daje specifičan ton arhitekturi. Asortiman odgovarajućih letvica za staklo nastavlja dosljedan dizajn vanjskog pogleda na sobnoj strani prozora, dok uske širine lica u okviru i krilu osiguravaju više svjetla u prostorima.

Kako smo se dotakli i teme arhitekture, u kongresnoj dvorani prezentaciju je držao Antun Plenković, certificirani projektant pasivnih kuća koji trenutno radi na projektu ´“Prve pasivne kuće u Hrvatskoj u procesu certifikacije“ s odabranim GEALAN Lumaxx rješenjem. Suvremenoj arhitekturi pečat daju prozorski elementi velikih dimenzija s ciljem da se postigne prozračnost prostora, a uz GEALAN-Sustav LUMAXX® mogu se realizirati posebno uske širine okvira. Rezultat je do 25% više udjela stakla i ulaska svjetlosti kroz prozor.

Jos jedan aspekt prozora budućnosti objasnio je Mario Barišić, GEALAN-ov prodajno-tehnički savjetnik – aspekt je zauzeo novi Planersoftware 3.0., o kojem je M. Barišić podijelio sve relevantne informacije, kako ga koristiti i preuzeti u novim investicijskim poslovnim ili privatnim projektima. Softver za planiranje GEALAN proizvođačima prozora, arhitektima i prodavačima nudi digitalnu podršku u planiranju, projektiranju, natječajima i pripremi ponuda za trgovinu prozorima.

Na sajmu smo predstavili i GEALAN-acrylcolor® površinsku tehnologiju koja je testirana već mnogo puta, pa smo sigurni da ce uz nju prozorski profili biti izuzetno otporni na vremenske uvjete.

Više informacija o našem Planersoftware 3.0. provjerite na www.gealan.de/hr/arhitekti-i-planeri/planersoftware/

Više o uvjerljivim svojstvima proizvoda GEALAN-acrylcolor®:
https://www.gealan.de/hr/inovacije/gealan-acrylcolor/