Prilika budućim studentima Šumarskog fakulteta

Šumarski fakultet Sveučilista u Zagrebu ove godine po prvi puta održava Dan otvorenih vrata. Taj dan Šumarski fakultet otvara svoja vrata i prezentira svoj rad svima zainteresiranima.
Ovaj događaj želimo posebno namijeniti maturantima koji će uskoro donositi vrlo važne životne odluke oko nastavka obrazovanja te odabira fakulteta i studija koji će studirati.

sumarski-fakultet-predavanjeDan otvorenih vrata na Šumarskom fakultetu održat će se u petak 5. svibnja 2017. godine od 10 do 17 sati.

Kroz zanimljiva predavanja, radionice i obilaske laboratorija upoznat ćete se sa djelatnostima Fakulteta, znanstvenim i stručnim radom. Zainteresirani posjetitelji moći će u predviđenim terminima obići prostore, zavode i laboratorije Fakulteta, gdje će im nastavnici, suradnici i studenti odgovarati na postavljene upite. Budući studenti koji možda žele odabrati Šumarski fakultet za studiranje moći će od studenata Fakulteta dobiti korisne informacije o studentskim aktivnostima, studiju, terenskoj nastavi ali i mnogim drugim specifičnostima koje Šumarski fakultet čine jedinstvenim.
nastava_mikroskopiKroz zanimljiva predavanja i radionice djelatnici i studenti Fakulteta predstavit će Vam na zanimljiv način šumarsku i drvnotehnološku struku. Također, u auli hodnika u žutoj zgradi Šumarskog fakulteta (centralno mjesto svih događanja i informacija) biti će predstavljeni zavodi oba odsjeka Fakulteta i tu će svaki posjetitelj moći dobiti sve informacije o djelatnostima i specifičnostima svakog zavoda.

Zbog ograničenosti prostora za pojedine radionice i obilaske laboratorija molimo Vas da nas pravovremeno kontaktirate radi rezervacije mjesta. Sva predavanja održavati će se u Velikom amfiteatru koji ima tristotinjak sjedećih mjesta. Sve rezervacije ili upite uputite na e-mail adresu vstricak@sumfak.hr iii na telefon 01/235 2444.

Detaljan program u privitku …