Inovativna rješenja: konferencija Future of Building u Beču! (17. i 18.5.)

Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb i Europska poduzetnička mreža Hrvatske pozivaju Vas na Future of Building, konferenciju o inovativnim rješenjima u zgradarstvu i graditeljstvu, koja će se održati 17. svibnja u Beču, u Austrijskoj gospodarskoj komori. Isti dan i na istom mjestu, održat će se i B2B razgovori sa zainteresiranim austrijskim tvrtkama, te će se 18. svibnja organizirati razgledavanje jedinstvenih projekta u Beču i okolici.

Glavna teme ovog događanja su arhitektonske i građevinske usluge te inženjering i planiranje, graditeljstvo – podugovaranje, građevinski materijali – komponente i sustavi za gradnju, obnovljivi izvori energije – klimatizacija i građevinska tehnologija. Konferencija i B2B razgovori omogućuju uvid u najsuvremenija kretanja u sektoru zgradarstva, graditeljstva i infrastrukture. Konferencija je namijenjena tvrtkama koje žele doznati više o inovativnim rješenjima u zgradarstvu, održivoj obnovi, visokokvalitetnoj gradnji u Austriji i najnovijim trendovima u tehnologiji. Cilj je poslovnih razgovora razmjena novih projektnih ideja te pronalazak partnera za nove poslovne prilike.

Konferencija i poslovni razgovori održavaju se u Austrijskoj gospodarskoj komori (Wiedner Hauptstrasse 63), a večernje događanje 17. svibnja Enquete 4.0 s posebnim fokusom na gradske tehnologije, inovacije i izvoz organizirano je u Diplomatskoj akademiji (Festsaal, Favoritenstrasse 15a). Posjetitelje koji će sudjelovati samo na događanju Enquete 4.0 molimo da se registriraju slanjem kratke e-poruke na aussenwirtschaft.dienstleistungsexport@wko.at.

Rok za prijave je 28. travnja, a odabir sugovornika za B2B sastanke moguć je od 26. travnja do 10. svibnja. Za informacije o registraciji možete se obratiti Herwigu Wutscheru (tel.: +43590900-3662, herwig.wutscher@wko.atwww.wko.at).

Detalje o događanju, programu i informacije o prijavi možete pronaći na ovom LINKU. Za sudjelovanje na konferenciji i poslovnim razgovorima ne naplaćuje se naknada, a obavezno se prijavljuje izravno preko sljedeće POVEZNICE.

Za sve ostale informacije možete se javiti Jeleni Ravlić iz Europske poduzetničke mreže Hrvatske (tel.: 01/4561-763, e-adresa: jravlic@hgk.hr) te Silviji Czeisberger, iz HGK – Komore Zagreb, Odsjeka za graditeljstvo i komunalno gospodarstvo (tel.: 01/4606-807, e-adresa: sczeisberger@hgk.hr).