PORTRET TVRTKE – GRANIT GRADNJA

Granit gradnja je tvrtka koja posluje od 1993. godine, a njihovo poslovanje orjentirano je na nabavu mramora i granita, te njihovo rezanje, obradu, montažu, zaštitu i čišćenje.

Generalni su zastupnici vodećih tvrtki za mramor i granit u Italiji, tvrtki SOLFA  s.p.a. i EUROGRANIT s.r.l. za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Crnu Goru te Makedoniju.

U svom pogonu na Žitnjaku u Zagrebu izrađuju mnoge proizvode od kojih su:

  • prozorske klupice (unutarnje i vanjske)
  • stepenice
  • kuhinjske radne ploče
  • kamini
  • stolovi

kao i sve potrebno za uređenje interijera.

Pored mnogobrojnih privatnih objekata na kojima su radili, istaknuti ćemo neke od značajnijih koje su radili samostalno ili u suradnji s građevinskim tvrtkama.

Uređenje hotela “Opera” u Zagrebu po projektnom rješenju arhitektice Jadranke Brekalo, trgovački centar “Porsche” u Jankomiru – Zagreb. U suradnji s poduzećem Tehnika – Zagrebačku banku u Rijeci i Kulmerove dvore, u suradnji s Tempom, Zorin dom u Karlovcu te Passage u Prečkom – Zagreb, u suradnji s Kamgradom, rekonstrukciju Partner banke, u suradnji sa Stanogradom, stambeno-poslovnu zgradu u Ilici, i dr.

Ova tvrtka i njezini djelatnici svojom kvalitetom i rokovima odgovorno premošćuju oblikovne i tehnološke teškoće, te tako stvaraju dugoročno novi arhitektonski izraz.

Granit gradnja d.o.o.