Pomaknite granice – poravnajte pod

Noviteti u segmentu uzdignutih podova

Detaljnim inženjerskim pristupom svakom pojedinom elementu kroz dugi niz godina, dobili smo savršeni uzdignuti pod koji odgovorno rješava sve vaše želje. Težnju idealne ravne površine u eksterijerima, besprijekorno nivelirane, možemo riješiti na zadovoljstvo investitora u svim specifičnim zahtjevima uz jednostavno polaganje pretvarajući neugledna i neravne površine u prekrasne šetnice, sunčališta uz bazene, terase …

Osnova je u nosačima koji su zaduženi za pravilnu raspodjelu opterećenja, koji precizno niveliraju površinu, kompenziraju svaki i najmanji nedostatak kako bi krajnji rezultat bio besprijekorna ravna površina. Naš nosač PRIME® kroz tri različite veličine pokriva visine od 30 do 420 mm. Olakšanom podešavanju doprinosi njegov ergonomski oblik kao i samonivelirajuća glava zahvaljujući kojoj se prilagođava terenu kompenzirajući nagibe do 5%.U slučaju potrebe za većom visinom, ponuda je dopunjena integriranim nastavcima kojima postižemo visine do čak 945 mm uz apsolutnu garanciju sigurnosti svojstvenu svim našim proizvodima.

Metalni nosač SMAT®

Mi nikada ne stajemo s razvojem. Ponosno Vam možemo predstaviti naš novi metalni nosač. Riječ je podesivoj metalnoj potpori za povišene podove koja također kao i PRIME® sadrži samonivelirajuću nagibnu glavu koja kompenzira nagibe do 5%. Nosač se sastoji od četvrtaste potporne baze dimenzija 100×100 mm, debljine 1,8 mm i vijka koji se sastoji od šipke s navojem na čijem je kraju pričvršćen konkavni element koji služi kao potporno sjedalo nagibne glave. Samonivelirajuća nagibna glava je upotpunjena prstenom za zaključavanje protiv naginjanja.

Podešavanje visine vrši se ručno djelovanjem na šipku s navojem ili pomoću imbus ključa od 4 mm, a nosač može doseći visinu od 27 do 458 mm.

Sigurnosna rešetka

Sigurnosna rešetka ser sastoji od ploče dimenzije 50 x 50 cm i visine 4 cm, proizvedene od crnog termoplastičnog polimera. Svrha ove ploče je stvoriti podlogu na koju se mogu izravno postavljati razne vrste podova, kao što su porculanske ploče, mramor, kamen, itd. Struktura „roštilja“ se polaže jedna do druge te se međusobno povezuju pomoću spojeva „lastin rep“ raspoređenih duž cijelog perimetra, tvoreći tako kontinuiranu i robusnu površinu.  Sustav je upotpunjen spajanjem nosača podesivih po visini čije se glave naslanjaju na panele u posebnim utorima predviđenim u kutevima. Kako bi se postigla robusnija potkonstrukcija, preporučuju se dodatni oslonci u sredini rešetke.

Eterno Ivica SrL