Obitelj Büsscher & Hoffmann raste

Od listopada 2020. godine, unatoč Covid pandemiji Büsscher & Hoffmann GmbH, stekao je većinsko vlasništvo u njemačkoj tvrtci POLYFIN AG iz Meckesheima u pokrajini Baden-Württemberg, koja već 15 godina proizvodi i prodaje visokokvalitetne sintetičke hidroizolacijske membrane izrađene od FPO-a (termoplastičnih poliolefina).

Unatrag 10- tak godina Büsscher & Hoffmann za svoja tržišta u Hrvatskoj, Sloveniji, Češkoj, Srbiji i Rumunjskoj prodaje pod svojim brandom sintetičke hidroizolacijske membrane, a sve prema interesu naših kupaca kojima smo sve podredili.

Njihovi zahtjevi i nastale promjene tržišnih uvjeta vodili su nas u dizajnu našeg portfelja i naših hidroizolacijskih rješenja, te je kupovina POLYFINA AG bila logičan slijed.

Ulaganje u POLYFIN AG vodilo se našom ambicijom da u budućnosti budemo inovativan i pouzdan partner našim kupcima s dva materijala, bitumenom i sintetičkim krovnim membranama iz vlastite proizvodnje.

Tvornica POLYFIN AG u Meckesheimu novoizgrađena je 2015. godine, i tehnički je najmodernija tvornica u Europi, s momentalnom proizvodnjom od 11 miliona EUR-a i svega 20 zaposlenih. Postojeći asortiman najviše je kvalitete i već je razvijen i dobro poznat na Njemačkom tržištu.