Nova nijansa sive GEALAN-acrylcolor®

Sve popularnija u dizajnu modernih stambenih i poslovnih zgrada

Trend prema toplijim nijansama za profile prozora i vrata također se odražava u GEALAN-ovom rasponu boja: popularna nijansa umbra siva RAL 7022 sada je dostupna kao standardna boja unutar GEALAN-acrylcolor® površinske tehnologije. Nova boja dostupna je u sustavima profila GEALAN s ugradbenom dubinom od 82,5 mm (S 9000, GEALAN-KUBUS® i S 9000 NL).

Umbra siva RAL 7022 postaje sve popularnija u dizajnu modernih stambenih i poslovnih zgrada, boja je već korištena u mnogim objektima u provjerenoj profilnoj površini GEALAN-acrylcolor.

Raznolikost boja i trend boja

Prozorski profili GEALAN-acrylcolor® omogućuju oblikovanje fasada u mnogim trendovskim bojama: raspon boja ima devet standardnih nijansi, a na zahtjev postoji i 50 drugih posebnih boja.

GEALAN je jedini ponuđač sustava koji u svojoj ponudi ima PMMA presvučene površine u metalik nijansama, a uz DB703 i srebrnu postoje čak dvije u standardnoj paleti boja.

Dizajn površine GEALAN-acrylcolor®

Očuvanje površina, oblikovanje životnog prostora. Patentirana površina GEALAN-acrylcolor® omogućuje izradu PVC prozora s jedinstvenim svojstvima: postojanošću boje, trajnošću, otpornošću na prljavštinu. Vanjska svilenkasta mat površina desetljećima je otporna na vremenske uvjete i ostaje bezvremenski elegantna.

Što je GEALAN-acrylcolor®?

U procesu koekstruzije, osnovno tijelo od PVC-a i obojeno akrilno staklo (PMMA) tope se zajedno – tako nastaje visokokvalitetna GEALAN-acrylcolor® površina za prozorske i vratne profile s jednakim svojstvima koja dugo oplemenjuje i štiti PVC prozore.

GEALAN-acrylcolor® površine nude se za različite sustave profila u svim dubinama gradnje. Bilo povijesne stare zgrade ili moderna kubična arhitektura; bez obzira jesu li prozori, kućna vrata, balkonska vrata ili klizna rješenja. Proizvodnja GEALAN-acrylcolor® profila neprestano se nadograđuje i proširuje, tako da GEALAN danas nudi rješenja za širok spektar građevinskih situacija.

Gealan d.o.o.