Nova linija rubne zaštite

Profilpas je tvrtka iz Italije koja je s proizvodnjom profila za rubnu zaštitu započela još 1976. godine, a profili su prilagođeni za keramiku, mramor, parket, laminat i dr. Kakvoća tih proizvoda i njihovo nadopunjavanje novim linijama osigurali su da se Profilpas razvio u nositelja trendova za ovo područje, i to kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini.

Ovo se poduzeće oduvijek odlikovalo traganjem za inovativnim i ekskluzivnim materijalima i rješenjima. Tako se npr., postojeća osnovna linija obogaćuje dodatnom linijom da bi se dobila sjajna rubna zaštita.

Izrada ovih proizvoda namjenjenih rubnoj zaštiti u tehnološki inovativnim materijalima te proširenje i upotpunjenje materijalima kakvi su čelik, anodizirani aluminij ili PVC, daje im mogućnost uporabe i u stambenim i na javnim prostorima.

790/8 je takav zaštitni proizvod upotpunjen čelikom, izrađen u sanitarnoj (omekšanoj) kakvoći koja je naročito podesna za primjenu u ambijentima za koje se zahtjevaju posebni higijenski uvjeti, primjerice – u prehrambenoj industriji.

Problem osmišljavanja vanjskih i unutarnjih rubnih dijelova prostora te spajanja na rubnim dijelovima riješen je zahvaljujući dodavanju specijalnih elemenata.

PVC

Linija izrađena od PVC-a razvijena je i izrađena u raznim uzorcima, tako da se može nabaviti u 18 dekora koji vjerno reproduciraju boje i uzorke mnogih vrsta drva te na taj način jamče estetsku prilagodljivost zaštitnog proizvoda svim vrstama drvenih podova.

No, ovi proizvodi mogu i prikrivati: na primjer, proizvodi 8604 i 8602 omogućavaju da se u unutrašnje otvore  uvuku električni vodovi za npr. hi-fi, računala, i drugi. Stoga čak mogu postati idealnim rješenjem i u slučajevima preoblikovanja (restrukturiranja) prostora.

Profilpas vam nudi i odgovarajući pribor za učvršćivanje; on znatno olakšava montažu tako da ona postaje iznimno jednostavna kako na vanjskim i unutarnjim kutevima, tako i na spojevima i na završnim, rubnim dijelovima.

ALUMINIJ

Zaštitni proizvodi s anodiziranim aluminijem mogu se nabaviti u različitim modelima, od onih više izrebranih pa do onih okruglastih ili četvrtastih, i to u visini od 60 do 100 mm.

Materijal i njegova čista, jednostavna linija pružaju dojam suvremenosti privatnim stambenim prostorima, dok će njihov zaokružen oblik zadovoljiti one koji su u potrazi za odgovarajućim zaštitnim rubnim i kutnim proizvodima namijenjenim javnim mjestima, ukoliko iz higijenskih razloga odgovaraju uvjetima propisanima za održavanje čistoće.

Među mnogim postojećim modelima kojima je posvećena veća pažnja s namjerom prikrivanja kanala, konstruiran je model 97/8 – zahvaljujući svojim utorima od 2 cm – omogućava sakrivanje većih nedostataka, te provođenje većeg broja el. vodova.

Kao i za sve svoje druge proizvode vezane uz zaštitu rubnih i kutnih dijelova nekog prostora, Profilpas i za ove isporučuje sve elemente potrebne za izvedbu vanjskih i unutarnjih kutova, spojeve i završne rubove.

Zaštita PVC-om dopušta učvršćivanje gume na unutrašnje stijenke i pod, ali i ispravljanje mogućih učinjenih pogrešaka pri izradi rubnih dijelova zida i poda

Profilpas s.p.a.