Nova baterijska oscilatorska pila iz Festool-a

Vecturo OSC 18 – precizan rez

k65-alago-2Festool širi svoj spektar bežičnog  alata dodavanjem nove Vecturo OSC 18 akumulatorske oscilatorske pile za rad na montaži i ugradnji. Inovativni nosač alata StarlockMax jamči brzu zamjenu alata, a bez potrebe za dodatnom opremom. Nadalje, snažan EC-TEC motor bez četkica s velikim kutom oscilacija od 2 °/2 ° (lijevo i desno) postiže optimalan radni učinak. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i izoliranim vibracijama, s OSC 18 je omogućen ergonomski rad. Festool je također razvio i Vecturo inteligentni pribor koji omogućava rad bez prašine, precizne rezove uz oznake za rezanje te preciznu kontrolu dubine reza.

Maksimalna fleksibilnost u svakodnevnom radu zahvaljujući StarlockMax

k65-alago-3Festool je opremio svoju novu oscilatorsku pilu s inovativnim držačem alata – StarlockMax. Omogućava brzu promjenu alata bez potrebe za dodatnom opremom. To znači da možete promijeniti pilu za samo nekoliko sekundi. Patentirani držač alata Starlock pokriva tri klase performansi: Starlock, StarlockPlus i StarlockMax, pri čemu se nova Vecturo akumulatorska oscilatorska pila isporučuje s držačem alata StarlockMax. Stoga se nalazi u klasi koja je dizajnirana za najsloženije zahtjeve i maksimalni prijenos snage pa je Vecturo pila vrlo fleksibilna za korištenje.

Maksimalna snaga

Vecturo OSC 18 je posebno pogodna za teške primjene. Zahvaljujući anti-vibracijskom sustavu, kućište i motor su potpuno odvojeni. Smanjenje vibracija i prijenosa zvuka vodi k optimalnoj udobnosti rada.  U kombinaciji sa snažnim i izdržljivim 18 V li-Ion kompaktnim baterijskim paketom, bežična oscilatorska pila postiže maksimalnu slobodu kretanja bez kabela – čak i u teškim uvjetima.

Inteligentni dodaci sustava

k65-alago-4Svestrani sustav pribora za novu akumulatorsku oscilatorsku pilu omogućava korisniku udoban precizan rad bez prašine. Odvođenje prašine omogućava rad s jasnim pogledom na obradak. Pomoć kod pozicioniranja, preciznog vođenja rezova kao i kontrola dubine uranjanja pile omogućavaju jednostavnu orijentaciju na zadanom obradku. Ovi dodaci sustava mogu se lako ugraditi na adapter bez potrebe za dodatnom opremom – ovisno o zahtjevima.

Tehnički podaci: Vecturo OSC 18 akumulatorska oscilatorska pila

Napon baterije 18 V
Oscilacija 10000 – 19500 min-1
Kut oscilacija 2 x 2,0 °

Držač alata StarlockMax
Li-Ion kapacitet baterije 3,1 Ah
Težina s li-ionskim baterijama 1,6 kg

Alago d.o.o.