Nema zime uz LG

Aktualnu liniju LG-evih klima-uređaja karakteriziraju visokoučinkovita, napredna tehnologija Inverter V te funkcije aktivne uštede energije.

Zimi treba voditi računa o grijanju stambenog prostora te nemalim pratećim troškovima. Grijanje ugljenom i drvima zna biti nezgodno i ispuštati dim u okruženje, dok je cijena plina u stalnom porastu. U LG-u vide rješenje u inverterskim klima-uređajima koji će zadovoljiti potrebe za grijanjem uz malu potrošnju energije i nečujan rad. Tako LG na hrvatskom tržištu nudi linije energetski učinkovitih klima-uređaja vrhunskih performansi i elegantnog dizajna koji osiguravaju snažno hlađenje ljeti, a grijanje zimi te ujedno uvelike smanjuju potrošnju električne energije.

2015-12-23-LG-KLIMA-3-300.gifRad LG-evih klima-uređaja odvija se uz najnižu moguću razinu buke. Za to su zaslužni LG-ev jedinstveni BLDC motor, zakrenuti ventilator, optimizirani protok zraka i tehnologija niske vibracije kompresora. Uz to, ovi uređaji brinu o zdravlju korisnika – plasmaster ioni u kombinaciji s raznim inovativnim filtrima steriliziraju zrak, sprečavaju nastanak bakterija te korisnike štite od plijesni, bakterija, virusa, alergena za sigurnije i čišće okruženje, a uklanjaju čak i neugodne mirise. Tu su i dodatne značajke, poput prikaza potrošnje energije, automatskog ispuhivanje zraka u 4 smjera i funkcije LG AC Tag On uz koju korisnici mogu lako očitati informacije o statusu i funkcionalnosti uređaja na pametnom telefonu. Osim za hlađenje, LG-evi klima-uređaji zadovoljavaju potrebe za grijanjem, a dizajnirani su za jednostavniju i učinkovitiju ugradnju.

2015-12-23-LG-KLIMA-2-300.gifOve prednosti, između ostalih, nudi model ARTCOOL Stylist Inverter V koji, osim naprednim značajkama, zapanjuje svojim dizajnom. Ovaj dobitnik nagrada za dizajn iF i red dot jedinstvenog je kvadratnog oblika, a donosi suptilno LED osvjetljenje u 8 različitih boja te značajku 3-way Soft Airflow za ravnomjerno i prirodno ispuštanje zraka u tri smjera. LG Stylist dostupan je u većim trgovinama klima-uređaja. Osim ovog modela tu su Artcool Slim Inverter V te Eco Plus Inverter V.