Najbolji ravni krov je kosi krov

Moderna arhitektura se sljubljuje s ravnim krovovima

k59-busscherr-3Gore navedena tvrdnja vrijedila je dok nije bilo tvrtke Büsscher Hoffmann, a to je pred više od sto godina. Od tada, njihova dugovječna tradicija garancija je kvalitete njihovih proizvoda, bitumenskih i polimerbitumenskih hidroizolacijskih traka.

Prepoznali su svoju odgovornost u zaštiti našeg zdravlja i prirodnog okoliša. Sam bitumen koji je osnovna sirovina za dobijanje hidroizolacijskih traka je tvar koja je uzeta iz prirode, a u proizvodnji je obogaćena dodacima neškodljivim za okoliš.

k59-busscherr-2Izolacija ravnih krovova
Ravni krovovi su najizloženiji dijelovi zgrade. Mogu se izvoditi kao topli krovovi gdje se termoizolacija nalazi na konstrukciji, a ispod hidroizolacije. U tom konceptu ravnog krova dolazi do velikih temperaturnih razlika i određenog rizika od preranog pucanja hidroizolacije.

Kod tzv. inverznog krova, taj rizik je sveden na minimum, jer se termoizolacija postavlja na hidroizolaciju štiteći je od štetnih utjecaja (ekstremnih temperatura, smrzavanja, UV radijacije, …)
Bez obzira koju konstrukciju i izvedbu ravnog krova imate, Büsscher Hoffmann ima rješenje za vas.

Prednost bitumenskih hidroizoacija u odnosu na PVC folije je i u nemogućnosti zbrinjavanja potonjih, te je to razlog zbog kojeg Europa sve više ponovno zagovara bitumenske hidroizolacije.

Büsscher Hoffmann d.o.o.