Mapei – poziv na prezentacije i prodajna akcija

Mapei, danas vodeći svjetski proizvođač ljepila i kemijskih proizvoda za graditeljstvo, ovim putem vas poziva na prezentaciju svojih proizvoda i sustava za polaganje parketa, elastičnih i tekstilnih podnih obloga koja će se održati u Varaždinu, u utorak 13.05.2014. u 18:00 sati te u Splitu, u srijedu 14.05.2014. u 17:00 sati.

mapei3c-kor2 path (Converted)-2Detaljan program prezentacije nalazi se u privitku.

Pozivnica – Varaždin
Pozivnica – Split

Mapei je razvio tehničko-tehnološku podršku ciljnim skupinama koje sudjeluju u svim procesima od projektiranja do izgradnje građevinskih objekata, te nudi svoju pomoć i distributerima i investitorima.

Prodajna akcija:
Izuzetno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da nastavljamo s akcijom darivanja naših kupaca i partnera i u nastavku građevinske sezone. U narednom razdoblju želimo se zahvaliti na povjerenju koje ste nam ukazali i nagraditi upravo vas koji se bavite polaganjem elastičnih i drvenih podnih obloga.

To ćemo učiniti tako da Vas u periodu  do 7. lipnja 2014. godine, za kupnju određenih proizvoda iz našeg programa, darujemo vrijednim poklonima u vidu MAPEI proizvoda, alata i radne odjeće. Kako konkretno ti „akcijski paketi“ izgledaju, možete vidjeti ovdje.

Zahvaljujemo vam se što ste nas u proteklom razdoblju prepoznali kao pouzdanog partnera koji Vam je uvijek na raspolaganju i u suradnji s vama rješava i najzahtjevnije situacije u procesu pripreme podloge i ugradnje svih vrsta podnih obloga. Naši proizvodi za polaganje elastičnih i drvenih podnih obloga razvijani su sukladno vašim potrebama, vodeći pri tome posebnu pažnju o njihovoj ekološkoj dimenziji. Stoga su naši proizvodi s izrazito niskom emisijom hlapljivih organskih spojeva (VOC) i bez kancerogenih tvari, omogućujući tako zdravije radno i životno okruženje.

Kupnju MAPEI proizvoda i akcijskih proizvoda možete ostvariti kod naših partnera distributera na Vašem području. Ukoliko u Vašem gradu nema distributera naših proizvoda, molimo Vas kontaktirajte našeg prodajno-tehničkog suradnika s Vašeg područja ili ured na broj telefona: 01/3647-790 ili putem e-maila: mapei@mapei.hr te ćemo Vas uputiti na Vama najbližeg distributera, odnosno dati sve druge informacije vezane uz akcijske i druge proizvode MAPEI.

Vaš Mapei