Nova dimenzija doma uz Petrokov

Nove ekskluzivne linije proizvoda za moderan i inovativan dom

Tvrtka Petrokov već je 27 godina jedna od najznačajnijih domaćih tvrtki za prodaju opreme za grijanje i hlađenje, vodovod i sanitarije. Od ove godine u prodajnom asortimanu Petrokova mogu se pronaći ekskluzivne linije proizvoda renomiranih proizvođača. Posebno se ističu linija Roca keramičke pločice koje svojim dizajnom slijede najnovije trendove uređenja doma kao i sanitarna keramika jednog od vodećih talijanskih proizvođača Scrabeo. Roca pločice mogu se pronaći u raznim bojama i formatima, imitacijama drvenih površina, kamena ili mramora te s rustikalnim motivima, a koje će zasigurno zadovoljiti različite stilove uređenja doma. Petrokov ima i svoj kućni brend PE-LINE koji obuhvaća program tuš kada, ležećih kada, kupaonskih radijatora i tuš kanalica.

k61-petrokov-2-300U današnje vrijeme sve više postaju popularni walk in tuševi, a u Petrokovu se može pronaći velika ponuda linearnih sustava za odvodnju, poput Easy Drain kanalice koja svojim oblikom i dizajnom odgovara svim tehničim i stilskim zahtjevima svake kupaonice. Osim toga, Petrokov ima bogati asortiman različitih vrsta kada, tuš kabina, hidromasažnih kada i sauna koje će oduševiti sve ljubitelje welness ugođaja u vlastitoj kupaonici. Vrhunska tehnika i inovativni dizajn posebno se ističe kod sauna talijanskog proizvođača Glass1989.

Kako bi se na vrijeme pripremili za vruće ljetne dane i opremili svoj dom kvalitetnim klima uređajem, Petrokov iz svoje ponude izdvaja Bergen klimu koja će u svaki dom unijeti dašak svježeg planinskog zraka.

Tvrtka Petrokov svoje poslovanje dugi niz godina temelji na visokokvalitetnim proizvodima po prihvatljivim cijenama, a cjelokupni asortiman kao i kućne brendove Petrokova mogu se pogledati u novom moderno dizjaniranom ambijentnu izložbeno-prodajnog salona na Ravnicama u Zagrebu u čijem je uređenju jednog dijela sudjelovala dizajnerica Marijana Mikulec te u ostalim Petrokov poslovnicama u Zagrebu, Čakovcu, Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru i Splitu. www.petrokov.hr

Petrokov d.o.o.