LAMBDA 0,0381 W/mK

Certificirani koef.toplinske vodljivosti novog materijala iz obitelji Thermowhite

Dobitna kombinacija u toplinskoj izolaciji, a ujedno i smanjenju prenošenja buke su granule EPS-a (ekspandiranog polistirena) i Thermowhite® WD mineralnog veziva. Miješanje tih dviju komponenti, prvo na suho, a zatim uz dodavanje vode, dobijamo homogenu smjesu ujednačene kvalitete i otpornosti na opterećenja, ali i jednakosti u pogledu toplinske vodljivosti. Nastali monolitni sloj onemogućava stvaranje hladnih i zvučnih mostova. Ukoliko je riječ o ravnim krovovima, Thermowhite-om rješavate i potrebni nagib za odvodnju oborinskih voda.

 Thermowhite® WD 70 R (R/N) PREMIUM

U obitelji Thermowhite® je usvojen novi proizvod sa senzacionalnim certificiranim koeficijentom toplinske vodljivosti od samo lD=0,0381 W/mK. Novi i najsnažniji proizvod u obitelji Thermowhite® donosi neviđenu vrijednost izolacije topline i udarnog zvuka. Zahvaljujući toj činjenici možemo postizati potrebne izolacijske performanse s nižom podnom konstrukcijom što rezultira uštedom troškova u pogledu materijala, ugradnje i potrošnje energije. U priloženoj tablici vidljive su pojedine vrijednosti za sve materijale iz obitelji Thermowhite®.

Kao i kod ostalih proizvoda ThermoWhite® WD, ovdje se ne smiju praviti kompromisi zahvaljujući izvrsnom izolacijskom učinku. Sve prednosti kao što su visoke performanse ugradnje, strogi europski standardi kvalitete, CE oznaka, turbo-brza obrada u usporedbi s drugim metodama također se primjenjuju na ThermoWhite® WD 70 R (R / N) PREMIUM.

Potvrda ETA-19/0772 – koja dovodi do CE oznake kao certifikata o izvedbi proizvoda – otvara nova vrata međunarodnim projektima i natječajima s WD 70 R (R / N) PREMIUM za partnere i prerađivačke tvrtke. Moćni prodajni argumenti i neviđena paleta usluga na području toplinske i zvučne izolacije.

Thermowhite® ispuna bazena

Investiranje u bazene je posljednjih godina sve popularnije, bilo da imate apartman ili vilu koje namjeravate iznajmljivati ili je riječ o objektu za vlastite potrebe. U oba slučaja podižete vrijednost Vaše nekretnine dodatnim sadržajem  uz koji se korisnici mogu opustiti i obnoviti energiju za daljnje poslovne aktivnosti.

Kako ne bi bespotrebno gubili energiju, potrebno je maksimalno očuvati temperaturu vode što ćete postići toplinskim izoliranjem bazena. ThermoWhite® Vam omogućava stabilnu i toplinski izolirajuću oblogu koju možete koristiti za bilo koju vrstu bazena.  Za podlogu ispod bazena koristi se ThermoWhite® WD130, a kao materijal za oblaganje bočnih stranica WD70 ili WD100. Karakteristike ovakvog načina toplinske izolacije bazena su:

  • Bešavna, toplinsko-izolacijska obloga
  • Nema rizika od plutanja tijekom zatrpavanja
  • Viša temperatura vode (do 5oC) i duži vijek trajanja bazena
  • Uz podnu izolaciju ThermoWhite® nije potrebna betonska ploča
  • Velika nosivost i debljina ugradnje
  • Brza, čista instalacija
  • CE certificirano i može se reciklirati
  • Otpor izmjeničnog smrzavanja i otapanja službeno ispitan
  • Može se koristiti s bilo kojom vrstom bazena

Finitas d.o.o.