Kvalitetno rješenje odvodnje s ravnog krova!”

Program odvodnje s mnoštvom dodataka, poboljšanja i inovacija

BÜSSCHER & HOFFMANN proizvodi i prodaje širok asortiman hidroizolacijskih bitumenskih i polimerbitumenskih traka za zavarivanje.

Proizvodni program upotpunjujemo asortimanom zaštitnih sredstava za građevinarstvo, bitumenskom šindrom, termoizolacijskim materijalima, priborom za ravne krovove, protukorijenskim polimerbitumenskim trakama za zavarivanje u sustavima zelenih krovova, sintetskim folijama (PVC i FPO).
U ponudi pribora za ravne krovove, nudimo široki spektar proizvoda za upotpunjavanje hidroizolacijskih sustava na bazi bitumena, kao i hidroizolacijskih sustava na bazi PVC-a i FPO-a.
Najveća prednost korištenja pribora za hidroizolaciju, očituje se u dovođenju hidroizolacijskog sustava na viši nivo, te se značajno smanjuje količina naknadnih intervencija na krovovima, što u konačnici dovodi do uštede u financijskim sredstvima.

U sklopu pribora za hidroizolacijske sustave, ovog puta ćemo Vam predstaviti dio programa tvrtke Grumbach, proizvođača slivnika, bočnih odvoda odzračnika, hvatača lišća, …

Grumbach – vaš partner za ravni krov

Ime Grumbach znači iskustvo i stručnost u pogledu odvodnje s ravnih krovova. Riječ je o obiteljskoj tvrtki koja nudi uspješna rješenja još od 1974. godine. U ponudi je najširi asortiman za ravne krovove, balkone, terase, zelene krovove, parkirališta, …

Osim navedenog, u mogućnosti su prihvatiti sve inovativne ideje i zahtjeve, izraditi nove i ekskluzivne proizvode u kratkom roku u okviru vlastite radionice za plastične oblike i kalupe. Optimalno su u stanju riješiti svaki vaš problem.

Iz njihovog širokog asortimana za odvodnju oborinskih voda, izdvojit ćemo nekoliko proizvoda koji se najčešće koriste, a za sve drugo stojimo vam na raspolaganju za vaše upite.

Univerzalni odvod

Univerzalni odvod se proizvodi od PUR-a bez CFC-a (klorofluorougljik – djelomično halogeni plin koji uništava ozon), sa sifonom za šljunak, steznom prirubnicom od nerđajućeg čelika i kombiniranom brtvom. Moguće je ugraditi i grijanje preko integriranog samoregulirajućeg grijaćeg elementa na 230V snage do 10W/m. Također je u ponudi i produžni element sa steznom prirubnicom i brtvom protiv povratnog toka.

Univerzalni odvod DN 70/DN 100/DN 125 je idealan odvod za držanje na zalihi jer sa samo nekoliko dijelova možete Vašim kupcima ispuniti 90% svih njihovih zahtjeva.

Univerzalni odvod je pogodan za bilo koju verziju ravnog krova, s priborom za šljunčane krovove, balkoni, parkove, zeleni krovovi, itd.

Savršena kombinacija kvalitete i tehnologije:
• postavljanje prirubnice osigurava sprječavanje propuštanja na bilo kojoj krovnoj površini
• jednostavno odmotate krovnu foliju, izrežete prodor (provrt) te uklopite prirubnicu
• kvaliteta je kontrolirana u skladu s DIN-om EN 1253-2

Univerzalni odvod DN 70/DN 100/DN 125 dobavljiv je kao grijaći odvod u vertikalnoj ili horizontalnoj verziji. Grijanje je osigurano preko samoregulirajućeg grijača napona 230 V, čime se osigurava odsutnost leda čak i na ekstremnim temperaturama.

Balkonski odvod DN 50

Balkonski odvod horizontalni DN 50 sa steznom prirubnicom i malim šljunčanim sifonom je univerzalan, prikladan za sve vrste balkona i krovova.

 Kombi odvodnja

Jedna rupa za drenažu i ventilaciju. Što manje rupa, to bolje za krov. Zbog toga se kombinirani odvod  koristi na mnogim krovovima više od 30 godina.

Odvod na atici

Odvod DN70/DN100 od PUR-a. Novi Grumbach odvod pruža relativno visok kapacitet odvodnje:

  • fiksni priključak dovodnog voda
  • dostupan sa svim uobičajenim krovnim brtvama

Büsscher Hoffmann d.o.o.