Tehnologija injektiranja

Visokoučinkoviti materijali za injektiranje i funkcionalne tehnologije obrade su osnova za uspjeh injekcijskih projekata. Namjera nam je pokazati Vam odgovarajuće sustave ubrizgavanja.

  • Brtvljenje puknutih i na površini oštećenih dijelova građevine
  • Jačanje puknutih i na površini oštećenih dijelova građevine
  • Brtvljenje fuga i površina na građevinama

MC-01-300.jpgPružanje efikasne zaštite Vašem objektu od vlage ili vlage i vode, osnovni je preduvjet za sve vrste trajnih rješenja. Shodno tome, hidroizolacija je bez sumnje najvažnije rješenje koje ćemo Vam preporučiti za takve zahtjeve. Takav koncept podrazumijeva materijale za brtvljenje i konsolidaciju, sanacijske mortove za reguliranje vlage u unutrašnjosti te hidroizolacijske sisteme (otporne na prodiruću vodu s vanjske strane u objekt) i komponente zaštite površina koje su u direktnom dodiru sa zemljom. Svi sistemi su paropropusni i kreirani da podižu kvalitetu života te produžuju i čuvaju trajnost građevini.

MC-02-300.jpgNiskoviskozna hidrostrukturna smola na bazi akrila s kratkom kontrolirajućom reakcijom MC-Injekt GL-95 TX je idealna zaštita objekta od kapilarne vlage. U vrlo kratkom roku objekt je hidroizoliran, a to se postiže kontroliranom kemijskom reakcijom prilikom čega (MC-Injekt GL-95 TR) mijenja u zidu svoje agregatno stanje iz tekućeg u gelasto što mu omogućava trajno brtvljenje aktivnih vlažnih pora te blokira daljnji ulaz vlage u objekt. Osim prekida toka kapilarne vlage akrilatne smole brtve dilatacije, fuge, pukotine koje su u stalnom kontaku s vlagom i vodom.

MC-03-300.jpgSvi naši proizvodi su testirani s ciljem zaštite ljudskog okoliša, zdravlja i sigurnosti, i ispunjavaju sve REACH zahtjeve prije nego što napuste proizvodnju i plasiraju se na tržišta. Imamo snagu i sigurnost jamčiti Vam za naše sisteme koji dokazuju pravi i opipljiv doprinos zaštiti ljudskog okoliša i očuvanja prirodnih resursa, doprinoseći održivom razvoju.

MC – Building Chemicals d.o.o.