Ugodno i toplo, niski troškovi grijanja

Štedite na potrošnji energije, a ne na prozorima

Novi SYNEGO prozori su idealni za započinjanje štednje. U usporedbi sa standardnim prozorima SYNEGO Vam nudi do 50 % bolju toplinsku izolaciju. Osjet­no ćete uštedjeti na troškovima grijanja a povećati ćete vrijednost Vaše nekret­nine – danas, sutra i za budućnost.

Dotrajali prozori predstavljaju najslabiju energetsku kariku u kući. Oni su loše izolirani i odavno tehnički zastarjeli. Kao posljedica: skupo plaćena energija za grijanje odlazi kroz prozore.

k49-rehau-01-400.jpgNE DAJTE SE OMETATI, SYNEGO prozori isključuju buku

Osjećajte se ugodno – neovisno o tome koliko je bučna Vaša okolina. Istraživanja potvrđuju da stalna izloženost prometnoj buci dovodi do povećanog rizika oboljenja od kardiovaskularnih bolesti. Ostavite stres uzrokovan bukom vani. SYNEGO Vam vraća mir koji Vam je potreban za opuštanje.

k49-rehau-02-300.jpgUŽIVAJTE U VAŠOJ SIGURNOSTI
Uz SYNEGO osjećat ćete se zaštićeno – moguća do 10 puta bolja zaštita od provale u usporedbi s prozorima bez zaštite od provale

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE
Revolucionarna HDF formula osigurava lako održavanje i odbija prljavštinu
High Definition Finishing (HDF) svaki dan čini vaše prozore sjajnim, kao da su novi. Kompleksna tehnologija završne obrade zatvara mikro pore na površini profila i daje mu briljantan sjaj. Vaši prozori će se lakše čistiti i ostajati će duže čisti.
k49-rehau-03-300.jpgZbog grublje strukture prljavština lako ulazi i zadržava se u udubljenjima, te se vrlo teško uklanja.
S HDF tehnologijom postižemo vidljivo glađe površine na koje se prljavština teško hvata.

Rehau d.o.o.