Jedinstveni gotovi hrastovi podovi

Jedinstveni ugođaj prirode u interijeru koji stvaraju gotovi masivni hrastovi podovi individualiziraju prostor svojom nenametljivošću i izvornošću. Današnji trendovi u svijetu pokazuju da se sve više vraćamo prirodi i ekologiji tako su i u BOHOR-u prepoznali da se samo uz visoke standarde može odgovoriti na sve zahtijevnije tržište.

k46-bohor-0-200Gotovi masivni hrastovi podovi su dugoročna investicija kao prvo zbog iznimne kvalitete drva i načina obrade čemu svjedoče i certifikati ISO 9001 i ISPM licenca, FSC, CE, koji pridonose garanciji dugotrajne vrijednosti tijekom vremena.

Velika vrijednost ovih podova je i u njihovoj namjeni zato što su prilagodljivi i za postavljanje u stambenim, uredskim i javnim prostorima, a uz to se ističu brzom i jednostavom ugradnjom bez dodatnih radnji obrade. Zadovoljstvo i dodana vrijednost ovakvom načinu ugradnje podova je čistoća, urednost, brzina i ugodan miris u prostorima.

k46-bohor-2-300U Drvnoj industriji Bohor spremni su individualizirati sve gotove masivne hrastove podove s najviše nijansi završne obrade u Hrvatskoj. Proizvode se u pet klasa što će svakako pridonijeti još raznovrsnijoj ponudi. Nakon odabira klase kupac bira zavšnu obradu: brušeno, četkano, piljeno uz napomenu da masiv dolazi u varijanti kitano i brušeno osim ako kupac ne zatraži drukčije.

Na raspolaganju su dvije linije proizvoda: EXCLUSIVE i CLASSIC.

U liniji podova EXCLUSIVE hrastov masiv premazuje se svjetski priznatim Overmat ekološkim uljima,  koja uz veliki broj boja i nijansi i uz kombinaciju različitih završnih obrada čine ovakav pod gotovo unikatnim. Liniju podova CLASSIC karakteriziraju boje i tonovi koji naglašavaju ljepotu i prirodan izgled hrastovog masiva.

k46-bohor-t-400

Ovakav pod gotovo je uvijek u trendu stvarajući ugođaj neprolaznih vrijednosti koji će svakako pridonijeti potrebi današnjeg vremena.

Gotovi masivni podovi su različitih dimenzija. Dužine se kreću od 400 do 2400mm, širine od 90 do 200mm i debljine 14 i 20mm.

KLASE BOHOR-MASIV GOTOVIH HRASTOVIH PODOVA:

NATUR – prirodno čist pod pokoja kvržica do 5mm u boji drveta.
RUSTIC – grublja struktura, kvržica do 30mm, bjelika u tragovima.
INTENSE – izrazito gruba struktura, kvržica do 60mm, bjelika dozvoljena.
COUNTRY – izrazito gruba struktura, kvržica do 60mm, bjelika dozvoljena, ubod mušice.
EXTREME – izrazito gruba struktura, promjer kvržice neograničen, bjelika dozvoljena, ubod mušice, minimalni tehnički nedostatak.

DI Bohor d.o.o.