Bohor-masiv, proizvod za 21. stoljeće

Proizvodi od drveta su ekološki čisti, i kao takvi, za čovjeka najprihvatljiviji. Bohor-Masiv hrastovi gotovi podovi su nezamjenjiva podna obloga interijerima zbog posebnog prirodnog ugođaja koji unose u prostor.

k45-bohor-0-200Drvo pruža jedinstven osjećaj topline doma kako u stambenim, tako i u poslovnim prostorima i osigurava neponovljivu atmosferu i komfor a ističu se jednostavnom i brzom ugradnjom bez dodatnih radnji. Bohor-Masiv hrastovi podovi predstavljaju sve one vrijednosti koje nadilaze trendove. Ova vrsta drvenog poda najrasprostranjenija je i već stoljećima prisutna u uređenju domova, što ne znači da je staromodna i dosadna.

 k45-bohor-1-400Želite više prostora u prostoriji?

Vaš će odabir bez greške biti Bohor-Masiv gotov hrastov pod. Elegantan u formi, raznovrstan u izražaju. Svakom prostoru daje dašak glamura, ali i osjećaj prisnosti i topline. Drvo je oduvijek bilo metafora za ugodan interijer, ali i simbol moderne ekološke svijesti. Ugradnja gotovih masivnih hrastovih podova dugoročna je investicija za više generacija koja zadržava svoju vrijednost tijekom vremena. Uzevši u obzir današnji ubrzani način života dodatna prednost ovih podova je što se polaganje vrši jednostavno i brzo.

Bohor d.o.o.