Kaindl na Domotexu 2014

Raznolikost nove FLOORING kolekcije tvrtke Kaindl bit će izložena na više od 300 m2 na sajmu Domotex 2014.

Hannover će postati središnje mjesto tijekom 4 dana za cijelu industriju podnih obloga i dizajna interijera.

Vodeći sajam podnih obloga privlači posjetitelje iz cijelog svijeta i daje pregled postojećih i nadolazećih trendova. Kaindl je postavljanjem na veliku pozornicu na DOMOTEX 2014 od 11.-14. siječnja kada će cijeli spektar kolekcije podova biti izložen na štandu C14 u dvorani 9 s ovogodišnjim motom “Evo ideje”. Proizvodne inovacije, nove površine, brojni dekori i ideja jedna za drugom.

k44-kaindl-0-200Ideje čine razliku
“Cilj nove kolekcije podova je nadahnuti” , kaže direktor Doris Buchmesser ujedno objašnjavajući njihovu namjenu. ” Mi proizvodimo više od podova i panela. Prije svega mi proizvodimo ideje”, dodaje Buchmesser. Posjetitelji mogu uživati u modernoj interpretaciji Kaindl klasika i biti inspirirani potpuno novom kategorijom proizvoda: Kolekcija Dizajn parket. Grupa proizvoda koja predstavlja novo područje za Kaindl te je dužna osigurati blistave trenutke. Kaindl Solid, najteži i najelastičniji pod proizvod tvrtke iz Salzburga, postavljen je da bi ljudi pričali o njemu.

Moderni i klasični
“Industrija je u pokretu . Materijali i trendovi u području dizajna interijera se mijenjaju. Naš posao je razvijanje ideja koje će trajati”, objašnjava Buchmesser. Klasične zbirke poput Laminat podna kolekcija također imaju brojne inovacije za sajam. Classic Touch i Natural Touch kategorije proizvoda su dva stupa u Laminat segmentu. Classic Touch može se pohvaliti klasičnim drvenih dekorima s autentičnim površinama, dok podovi Natural Touch impresioniraju sa sinkroniziranim površinskim strukturama.

Iskustvo raznolikosti
Koncept kolekcije Dizajn podova je: “Ljepota je stvar ukusa”. Potrebe i želje korisnika znatno se razlikuju. Rješenje iz Kaindla je jedinstveno. Od dodatne udobnosti do ultra – modernog dizajna. Od prirodnog kamena do pravog drva s visokim sjajem. nema neispunjenih želja. Kaindl Comfort asortiman nudi podove izgleda drva na plutenom furniru s integriranim utjecaj zvučne izolacije ta posebno dobar ugođaj – faktor ugodnosti. Kaindl Authentic može se pohvaliti bojama hrastovog parketa s jedinstvenim prirodnim porama. Kaindl Creative – s jedne strane: maštovit, šareni motivi i inovativni dekori, s druge strane: klasični nadređeni visoki sjaj podova, pločastog dizajna i izgleda prirodnog kamena.

k44-kaindl-2-250U skladu s prirodom
Tradicionalne metode obrade. Know-how njegovan godinama i vrhunske kvalitete vrsta drveta. Rezultat je prirodna ljepota klasičnih drvenih podova u kombinaciji s najnaprednijim tehnologijama: kolekcija Drvenih podova. Četkanje podržava neovisnost ploča jer donosi drvnu strukturu i još izraženije prirodne pore. Zrnatost i struktura ostaju netaknuti zahvaljujući blagom tretiranju. Svaka ploča je bilo obložena s mat lakom ili, kao nova alternativa, tretiranana s hidro-UV uljem. Rezultat je prirodnost, ekskluzivnost i vlastita klasična koloracija drva. To je priroda u svom najljepšem obliku. Također razlog više zašto su podovi Kaindl dobili glas za “Architects´ Darling 2013 ” u Njemačkoj.

M.Kaindl KG