Masiv-hrastovi podovi

Bohor-Masiv hrastovi podovi su investicija za više generacija, zbog odgovarajuće debljine mogu se brusiti, odnosno obnavljati više puta. Za razliku od klasičnih parketa, već su brušeni i imaju završno obrađenu površinu. Površina im je uljena, četkana ili piljena. Razikuju se po 5 klasa koje se mogu individualizirati prema željama. Gotovi masivni podovi su različitih dimenzija. Dužine se kreću od 400 do 2400mm, širine od 90 do 200mm i debljine 14 i 20mm.

KLASE BOHOR-MASIV GOTOVIH HRASTOVIH PODOVA:

NATUR – prirodno čist pod pokoja kvržica do 5mm u boji drveta.
RUSTIC – grublja struktura, kvržica do 30mm, bjelika u tragovima.
INTENSE – izrazito gruba struktura, kvržica do 60mm, bjelika dozvoljena.
COUNTRY – izrazito gruba struktura, kvržica do 60mm, bjelika dozvoljena, ubod mušice.
EXTREME – izrazito gruba struktura, promjer kvržice neograničen, bjelika dozvoljena, ubod mušice, minimalni tehnički nedostatak. Nakon odabira klase kupac bira površinsku obradu: četkano, piljeno uz napomenu da svi podovi dolaze u varijanti kitano i brušeno osim ukoliko kupac ne zatraži drugačije.

Kupcu se pruža izbor dvije linije proizvoda ulja: EXCLUSIVE i CLASSIC.

k43-bohor-01-400U liniji Exclusive koriste se svjetski priznata Overmat ekološka ulja koja uz veliki broj boja i nijansi u kombinaciji različitih površinskih obrada pod čine jedinstvenim odnosno unikatnim. Liniju Classic karakteriziraju boje i tonovi koji naglašavaju ljepotu i prirodan izgled hrastovog masivnog gotovog poda.

Bohor-Masiv gotove hrastove podove moguće je individualizirati kako bi se zadovoljilo svakog kupca na što je Drvna industrija Bohor spremna odgovoriti s najviše nijansi završne obrade u Hrvatskoj.

Orijentacijom na izvoz (gotovo 80% proizvodnje izvozi se na zahtjevna inozemna tržišta), poduzeće je osiguralo redovan prihod, likvidnost i radna mjesta svojim zaposlenicima. Tvrtka upošljava preko 130 radnika, na više od 30.000m2 proizvodnog pogona. Godišnje preradi 30.000m3 drveta hrasta, bukve, jele i smreke, no prerada stalno pokazuje tendenciju porasta.

D. I. Bohor se neprestano prilagođava potrebama na tržištu i teži razvoju. Certificiranu sirovinu, hrvatski kvalitetan hrast, bukvu, jelu i smreku nabavlja od jedinog dobavljača Hrvatske šume d.o.o.. U našoj ponudi osim standardne rezane građe nalaze se briketi, krovne konstrukcije, daske samice svih kvaliteta i okrajčene daske te otpad i drva za ogrjev u raznim dimenzijama. Briketi se izrađuju od suhe hrastove piljevine bez dodavanja vezivnih sredstava. Osim energetske uštede, drveni briketi su i ekološki podobna sirovina (prilikom izgaranja briketa, stvara se ista količina plina, ugljik-dioksida, koliko je drvo koristilo prilikom svog rasta). Daske samice svih kvaliteta i okrajčene daske izrađuju se po narudžbi u dogovoru s kupcem. Također se proizvode elementi raznih dimenzija u svim kvalitetama koji mogu biti u suhom ili svježem stanju. Rukovodstvo neprekidno prati kretanja na domaćem i stranom tržištu i teži razvoju. Shvativši važnost dobro postavljene organizacije uveden je ISO 9001:2008 koji je garancija kupcima da ih se cijeni i da se u poduzeću radi po određenim pravilima i uputama i da je interna kontrola svakog pojedinog procesa uvijek prisutna.

D.I. Bohor d.o.o.