Pribor za hidroizolacijske sustave

Slivnici, bočni odvodi, odzračnici, …

BÜSSCHER & HOFFMANN proizvodi i prodaje širok asortiman hidroizolacijskih bitumenskih i polimerbitumenskih traka za zavarivanje. Proizvodni program upotpunjujemo asortimanom zaštitnih sredstava za građevinarstvo, bitumenskom šindrom, termoizolacijskim materijalima, priborom za ravne krovove i protukorijenskim polimerbitumenskim trakama za zavarivanje u sustavima zelenih krovova.U ponudi pribora za ravne krovove, nudimo široki spektar proizvoda za upotpunjavanje hidroizolacijskih sustava na bazi bitumena, kao i hidroizolacijskih sustava na bazi PVC-a.

k41-busscher-01-200Najveća prednost korištenja pribora za hidroizolaciju, očituje se u dovođenju hidroizolacijskog sustava na viši nivo, te se značajno smanjuje količina naknadnih intervencija na krovovima, što u konačnici dovodi do uštede u financijskim sredstvima.

U sklopu pribora za hidroizolacijske sustave nudimo slivnike, bočne odvode, odzračnike, vanjske i unutarnje kuteve, hvatače lišća i ostalo.

k41-busscher-02-700Za program bitumenske izolacije, pribor se proizvodi od posebnog spoja termoplastične gume, vrlo otporne na niske temperature (hladna fleksibilnost = -40°), utjecaje sunčevog zračenja, ozona i ostalih atmosferilija, postojanih mehaničkih svojstava, kao i savršene kompatibilnosti sa svim vrstama bitumenskih hidroizolacijskih traka.
PVC pribor proizvodi se od materijala na bazi PVC-a, vrlo otpornog na niske temperature te kompatibilnog sa svim vrstama PVC folija.

Büsscher Hoffmann d.o.o.