Caparolove proljetne akcije fasada i unutarnjih boja

Početak lijepog vremena ujedno predstavlja i početak radova unutar kuće, ali i izvan nje. Caparol je za proljetnu sezonu radova pripremio prigodne akcije fasada i unutarnjih boja, pa tako od 18. ožujka do 14. lipnja 2013. godine uz kupnju Caparolovih akcijskih proizvoda ostvarujete brojne dodatne pogodnosti.

k41-caparol-00-200Naša nas kuća štiti od loših vremenskih uvijeta, previsokih ili preniskih temperatura, te ostalih atmosferskih nepogoda, ali tko štiti našu kuću? Odgovor na to je – kvalitetna fasada. Ukoliko ste se odlučili za izradu nove ili sanaciju postojeće fasade iskoristite Caparolovu proljetnu akciju fasada i uz kupnju 7 kanti bilo koje završne žbuke poklanjamo Vam 25 kg žbuke gratis! Ukoliko ste se odlučili za kupnju kompletnog fasadnog sustava ostvarujete pravo i na dodatni popust, a uštedu ćete zasigurno osjetiti i u budućnosti na troškovima grijanja.

k41-caparol-01-200Sigurni smo da se mnogi zbog značajne investicije koju zahtjeva nova fasada radije odlučuju novo lice svom domu podariti malim preinakama interijera, a velik broj je i onih koji u proljetno čišćenje uključuju bojenje svog doma. Upravo zato pripremili smo akciju unutarnjih boja sa našim najprodavanijim proizvodima, pomoću kojih ćete lako osvježiti sve prostorije u svom domu. Kako bi dobro pripremili podlogu u akcijskoj ponudi nalazi se temeljni premaz Haftgrund, za željenu boju Vaših zidova tu su Malerit E.L.F. i Indeko-Plus, a za zahtjevnije prostorije poput kuhinja, kupaonica, hodnika i stubišta tu je SeidenLatex sa odličnim svojstvom čišćenja i otpornošću na dezinfekcijska sredstva. Kod bojenja Vašeg doma sigurni smo da uvijek dobro dođe dodatna količina bijele boje što za bojenje zidova manjih prostorija ili stropa na koji obično zaboravimo. Zbog toga Vam uz kupnju navedenih proizvoda poklanjamo unutarnju bijelu boju CapaDIN.

Sve detalje o akcijama, kao i popis Caparolovih partnera potražite na našoj web stranici www.caparol.hr .

Caparol d.o.o.