Struktura je prirođena prirodi i Kaindlovim novim podovima

Za proizvođača dasaka, podova i ideja iz Salzburga, u 2013. će dominirati površine. Zadržavajući moto “struktura je prirođena prirodi”, priroda je još jednom poslužila kao inspiracija donoseći više autentičnosti prirodnosti daskama i podovima nego ikad do sada.

Iskustvo s površinama

“Svijet nije savršen. Surov je. Ima grube bridove, uspone i padove, male nepravilnosti koje životu daju vjerodostojnost”, izjavljuje CEO Doris Buchmesser, dajući osnovno polazište. Osim toga, najnovije površinske strukture u kolekciji Kaindl podova su vizualno jednako upečatljive kao dodirivanje svakog pojedinog vrha prsta. Podovi s prirodnim strukturama i materijalnim sinkroniziranim strukturama u modi su već neko vrijeme. I Kaindl, s planiranjem budućih proizvodnih procesa učestalo uspijeva razvijati dizajn i tehnologiju na podu u jednakoj mjeri.

Razvoj

Kad je riječ o Kaindlovim laminatnim podovima “Classic Touch”, “Natural Touch” ili “Soft Touch”: Kaindl površinske strukture i dalje uživaju popularnost. To je razlog zašto je raspon sada proširen s novim inovacijama. Stilske strukture “Antique (SQ)” i “Vintages (SZ)” dodane su kolekciji laminatnih podova. Zbog sofisticirane sinkronizirane tehnologije, obje “Natural Touch” površine pružaju isti osjećaj i izgled: pečat prirodnosti. Osim toga, imaju dodatnu prednost, kao i svi Kaindl laminatni podovi, otpornost i izdržljivost. Nadalje, svih 15 dekora pruža veliki izbor raznih kombinacija za dizajn interijera.

k40-kaindl-01-200Premium klasa

Kategorija drvenih podova također raste. Sa sedam novih vrsta uzoraka dizajna “Authentic Oak” u ekskluzivnim premium formatima dasaka može se prilagoditi na neograničeno mnogo varijanti. I Kaindl nastavlja pionirskim duhom, kad je u pitanju pluto. Sa sedam inovacija u premium kolekciji dasaka, izbor u ovom segmentu je već narastao na ukupno 21 motiva. Podovi od pluta u premium klasi nude savršenu kombinaciju prirodnih pogodnosti danih samim materijalom, harmoničkim formatima dasaka i elegantnim dizajnom. Nadalje, oni ostavljaju trajan utisak sa svojstvom prigušenja, koji na 1,5 cm debljine osiguravaju tihu i smirenu akustiku.

Više informacija dostupno na www.kaindl.com

Prirodna struktura površine čini posebno iskustvo sa svakim laminatnim podom iz Kaindla: Hickory Antique

Hrastov drveni pod u premium formatu: sedam novih autentičnih uzoraka dizajna hrasta iz Kaindla

Kaindl flooring