Vrata blizu savršenstva

Tvrtka Vrata sistemi d.o.o. iz Lučkog (Zagreb) djeluje u sklopu jednog od najvećih europskih dobavljača vrata, garažnih vrata, okvira i operatora za uporabu u privatnom, trgovačkom i industrijskom sektoru, tvrtke Novoferm. Osnovana je još daleke 1955. god. s poslovnom politikom: kvaliteta, a ne količina.

S obzirom da klijentima nude proizvode koji ispunjavaju maksimum kvalitete, sigurnosti i komfora, mogu dati i dugoročne garancije na proizvode te osiguravaju servise i sve to po najnižim cijenama.
Tvrtka posjeduje ISO 9001 certifikat te se proizvodnja odvija uz korištenje najnovijih tehnika vodeći pri tome brigu o zaštiti okoliša. Svi sustavi sekcijskih vrata ispunjavaju visoke zahtjeve sigurnosti europske proizvodne norme za vrata DIN EN 13241-1, a sva vrata i pogone pojedinačno i u kombinaciji ispituju priznati instituti.

k39-vratasistemi-s1-230U ponudi su čelična vrata za razne namjene:

unutarnja vrata – 40 mm debela površina vrata, načinjena od galvaniziranog čeličnog sloja. Zahvaljujući specijalnom srednjem sloju metalni zvuk nije moguć. Dostupno je pet različitih standardnih i drugih specijalnih glazura, kao i dodatna oprema poput npr. “špijunke”, ventilacijskih pregrada, dekoracija, itd.
sigurnosna vrata s protuprovalnim vratnim elementom “novoferm” system, testiranim prema DIN V ENV 1627 WK2, osigurana na 6 načina, za unutarnju i vanjsku uporabu, uključuju komplet sigurnosnih poluga i profilni cilindar kao i nepomičnu podnu zaštitu
protupožarna vrata s vatrootpornim elementom spremnim za instalaciju. Uz dodatnu narudžbu postaju dimootporna. Mogu se koristiti na zidanim građevinama i F90 pregradnim zidovima. vatrootporna prema DIN 4102, s DPC ugrađenom bravom i okruglom drškom
garažna vrata – sekcijska i kip vrata

Sekcijska garažna vrata
Iz ponude ćemo izdvojiti sekcijska garažna vrata jer Vam pružaju izvrstan komfor, najvišu sigurnost i optimalnu uštedu mjesta. Sastoje se od pojedinačnih elemenata, tzv. sekcija, koji su međusobno povezani šarkama. Time se vrata mogu udobno okomito potisnuti pod strop, a da pritom nije potreban dodatni zakretni prostor pred garažom. Novoferm sekcijska vrata su zahvaljujući svojoj izdašnoj konstrukciji tako stabilna, da se jasno suprotstavljaju pokušaju provale. Nakon uspješno provedenih testova su stoga svi sustavi sekcijskih vrata s pogonom u standardnoj izvedbi dobili novi TÜV certifikat “Ispitana protuprovalna zapreka”.
Naše čelične sekcije isključivo se izrađuju u dvoslojnom sendvič načinu gradnje i pune elastičnom jezgrom od PUR-tvrde pjene. Time se, u suprotnosti s jednoslojnim vratima, skrbi za veću stabilnost površine, tiši hod vrata i bolju zvučnu i toplinsku izolaciju. Fleksibilne brtvene usne između sekcija mekano naliježu čak i kod niskih temperatura i sprječavaju kako gubitak topline tako i prodor prašine.
Ukoliko imate dvostruku garažu u mogućnosti smo Vam isporučiti seriju vrata za garaže široke do 5,5 m koja jamči najveću otpornost na uvijanja i optimalnu toplinsku izolaciju. Precizno izbalansiran ovjes brine se za jednostavno opsluživanje i maksimalnu sigurnost. Uz svoju posebnu širinu i jačinu Novoferm dvostruka garažna vrata su i ekstra privlačna.

Vrata sistemi d.o.o.