Inteligentna rješenja: izolacija s fasadnim sustavom

Kao inovator na području fasada, Caparol se ponosi istraživanjem, razvojem i iskustvom od preko 50 godina. Dvijetisućite godine definitivno obilježavaju: Dalmatiner izolacijska ploča, patentirani premazi ojačani karbonskim vlaknima, kao i fasadne boje i žbuke razvijene na Nano -Quarz-Gitter tehnologiji, zahvaljujući kojima fasade ostaju čiste, njihove boje postojane, a samim time i atraktivne.
Upravo zbog toga Caparol fasadni sustavi vlasnicima domova pružaju vrhunsku kvalitetu, dok izvođačima i partnerima nude laku obradu i pouzdanost za koju garantiramo iskustvom i milijunima četvornih metara savršeno izoliranih fasada.

k39-caparol-s2-230Savršena zaštita, sloj po sloj: Komponente sustava

Zahvaljujući svojim savršeno usklađenim komponentama, fasadni sustavi iz Caparola kreirani su prema najvišim standardima. Oni ispunjavaju najviša očekivanja koja postavljaju vlasnici kuća, svjesni kvalitete modernih sustava izolacije: odlična toplinska svojstva, zaštita od udaraca i stvaranja pukotina, vrhunska učinkovitost i posljednje, ali ne i manje važno, brojne mogućnosti oblikovanja fasada.

Dalmatiner izolacijska ploča – Izolacijska ploča vrhunskih performansi za vrhunsku toplinsku izolaciju koja se lijepi i utiplava u zid. Novorazvijena inovativna izolacijska ploča Dalmatiner S024 kombinira Dalmatiner površinu s poliuretanskom jezgrom koja odlično izolira. Uz reduciranu debljinu izolacije koja omogućava tanji zid, ova izolacijska ploča pruža 30% bolji izolacijski učinak.

CarbonSpachtel – Za optimalnu zaštitu od udaraca i pukotina armirni sloj ojačan karbonskim vlaknima nanosi se na izolacijsku ploču, a za dodatnu čvrstoću u njega se umeće armirna mrežica.

k39-caparol-s4-230Žbuka i fasadne boje razvijene na Nano-Quarz-Gitter tehnologiji – Za dugotrajnu čistoću završnog sloja zadužena je Nano-Quarz-Gitter struktura koja sprečava prianjanje čestica prljavštine na žbuku koja se nanosi na armirni sloj. Za dugotrajnu brilijantnost boja zadužen je završni premaz sa visokovrijednom NQG fasadnom bojom.

Oku ugodna zaštita

Dom izoliran Caparol fasadnim sustavima osim što je funkcionalan jer značajno smanjuje troškove grijanja, ujedno je i toliko lijep da privlači poglede znatiželjnih susjeda i slučajnih prolaznika. Obnavljanjem izolacije možete zadržati postojeći stil Vaše kuće i samo ga osvježiti ili možete oblikovati u potpunosti novu i individualnu fasadu. Kako bi realizirali svoju fasadu iz snova, Caparol Vam nudi neograničen broj mogućnosti oblikovanja: od različitih stilova fasade do velikog izbora više od 500 fasadnih boja, različitih struktura žbuke, profila i upečatljivih fasadnih elemenata.

Caparol d.o.o.