Allmet – čelični crijep

Vrhunski američki lagani čelični pokrov s posipom od kamenog granulata izuzetne je otpornosti, izgleda kao klasični crijep, ali posjeduje izrazito bolje tehničke karakteristike te zadovoljava ekološke i estetske zahtjeve. Otporan je na najteže vremenske neprilike, pojavu oluja i tornada na američkom kontinentu tako da odolijeva i našoj domaćoj buri.

Dolazi u različitim bojama i 4 osnovna modela tako da se može uklopiti u svako podneblje. U proizvodnji Allmet pokrova koristi se 30% recikliranog čelika, a većina otpada koja nastaje u proizvodnji samog crijepa može se reciklirati.

k039-almet-01-400.gifKarakteristike:

  • sedam puta manja težina od klasičnog crijepa, svega 6,5 kg/m2
  • smanjeno nepotrebno opterećenje nosive konstrukcije
  • otporan na izuzetno jake udare vjetra, garancija do 250 km/h
  • sloj kamenog granulata štiti crijep, eliminira buku prilikom kiše i reflektira cca.45% sunčevog zračenja
  • negoriv
  • ne puca, ne smrzava se, apsolutno ne upija vodu
  • otporan na tuču do promjera 6 cm

Allmet krovni pokrov prikladan je za montažu na krovovima nagiba od 12 do 90 stupnjeva. Čelična jezgra pokrova, presvučena Al- Zn slojem (galvalume), te više slojeva akrilne boje, onemogućava prohrđavanje. Ovaj sistem je nova tehnologija koja se primjenjuje u zaštiti metala od korozije. Garancija na Allmet pokrov je 50 godina ili doživotna za prvog kupca a prema uvjetima proizvođača. Nakon svega lako je zaključiti da je Allmet najmudriji izbor.

Zašto odabrati Allmet?

Razlog 1:
Allmet pokrov je sigurno posljednji pokrov koji će Vaša kuća ikad trebati, a s obzirom na njegovu kvalitetu i dugotrajnost u konačnici ćete uštedjeti značajan iznos sredstava.

Razlog 2:
vijek trajanja nekih krovnih pokrova (npr. “šindre”) je 10 do 20 godina, a ugradnjom Allmet pokrova dobijate doživotnu garanciju

Razlog 3:
Izgled Vašeg pokrova nabavom Allmeta možete birati po vlastitoj želji. Allmet možete kupiti u obliku falcanog crijepa, biber crijepa, mediteran crijepa i drvene šindre.

Razlog 4:
Allmet pokrov odolijevat će ekstremnim vremenskim uvjetima te će Vas štititi kroz cijeli život. Ostali pokrovi nisu tako otporni na utjecaj ultraljubičastih zraka sunca, na širenje i skupljanje uslijed temperaturnih promjena te nisu toliko otporni na tuču.

Razlog 5:
Allmet krovovi moraju biti ventilirani tako da  ljeti sprječavaju prodor topline u stambeni prostor, a zimi pojavu plijesni te samim tim i truljenje drvene građe.

Polo commerce d.o.o.