Pomoć pri kupnji protuprovalnih vrata

MITRA TRADE d.o.o. specijalizirala se za uvoz i izvoz opreme, zastupanje stranih tvrtki na području Hrvatske i trećih zemalja te transfer tehnologije i financiranja. U proizvodnom programu nalaze se protuprovalna vrata tvrtke TESIOPORTE koja u više od 50 godina iskustva na području protuprovalne zaštite i preko 300 modela u proizvodnom programu jamči vrhunski spoj sigurnosti i dizajna. Svi proizvodi su atestirani prema strogim normama važećim na području EU, odlikuje ih toplinska i zvučna izolacija. Ugradnjom od strane ovlaštene tvrtke osiguravaju jamstvo od 36 mjeseci i profesionalno održavanje. Poseban odjel talijanskog proizvođača TESIOPORTE brine se za projektiranje i proizvodnju velikog broja sigurnosnih brava kojima je glavna značajka osiguranje vrhunske zaštite. U ponudi tvrtke MITRA TRADE izradit će vam vrata po mjeri vašeg ukusa, a danas se pridaje sve više pažnje vratima koja neće previše odudarati izgledom od uobičajenih već ugrađenih u susjedstvu, ali koja će svojom protuprovalom biti vrhunske kvalitete.
k038-Mitra-trade-01-200.jpgStan s protuprovalnim vratima nalazi se u standardnoj opremi pri kupnji stana kod većine investitora. Kako je danas potrebno sve više razmišljati o osobnoj zaštiti i zaštiti svoje imovine, vlasnici stanova i kuća se sve češće odlučuju za ugradnju protuprovalnih vrata. Počelo je vrijeme godišnjih odmora, a s njim i briga da zaštitimo svoj stan od provale, najbolji način je ugradnja kvalitetnih protuprovalnih vrata. Svjedoci smo da su provale najčešće upravo ljeti dok su vlasnici na odmoru, a svjedoci smo i da nekvalitetna protuprovalna vrata koja smo kupili jeftino nisu nas zaštitila na adekvatan način. Naime, ona se jednostavno provaljuju, nemaju ateste i za njihovu ugradnju nitko ne daje garanciju. U tvrtki MITRA TRADE žele Vam pomoći u izboru odgovarajućih vrata, jer se u “šumi” ponuda prosječan Kupac teško snalazi. Kako izabrati vrata koja zadovoljavaju izgledom i cijenom, a štite Vas od nepoželjnih posjetitelja?
Specijalisti u tvrki MITRA TRADE pomoći će Vam u izboru nizom praktičnih savjeta. Jednom ugrađena protuprovalna vrata ili brava trebaju dugi niz godina služiti svrsi. Protuprovalna vrata u tvrtki MITRA TRADE u standardnoj opremi dolaze s trostrukim čeličnim ojačanjem, brava je s cilindričnim klinovima dok je cilindrični sigurnosni uložak s tri ključa. Na strani brave je sedam pokretnih točaka zatvaranja, a na strani panta četiri fiksne točke. Čelični dovratnik iznosi 2,4 mm, a posjeduje i pomoćni “slijepi” dovratnik, automatsku brtvu u donjem dijelu vratnog krila, sigurnosni graničnik otvaranja, tamnosmeđe obodne metalne lajsne krila i dovratnika i mnoge druge detalje, ali u mogućnosti su ponuditi i ispuniti dodatne zahtjeve kao što je glavni štok u boji po izboru, okovi po izboru, stakleni otvori na krilu, protuprovalno nadsvjetlo, bočno pomoćno krilo, i druge detalje koji će ova protuprovalna vrata učiniti vizualno atraktivnim, a svojim izgledom će se uklopiti u moderan dizajn suvremenog prostora.
Poželjno je povremeno (svakih 2-3 godine) pozvati ovlašteni servis da obavi kontrolni pregled, podmaže pokretne dijelove i provjeri stanje vrata ili brave. Taj kratki i ne previše skup pregled štiti vas od većih troškova i neugodnosti. Kao i kod automobila, kvalitetnim održavanjem smanjujete troškove i produžavate rok trajanja proizvoda. Jedino jamstvo Kupcu je pouzdanost tvrtke koja mora stajati iza proizvoda i ugradbe, jer tvrtka će provoditi kontrolu svojih montažera.
Ideja vodilja u tvrtki MITRA TRADE je kupcu u Hrvatskoj ponuditi iste proizvode i razinu usluge koji su prisutni na tržištu EU. Kažu da je ulaganje u sigurnost doma dugoročna  investicija koja treba korisnika zaštititi od neželjenih posjetitelja, a takvo ulaganje trebamo obaviti pažljivo i uz maksimalnu potporu stručnih osoba.
Inovativnost, vrhunska izvedba i tehnologija te opremljenost proizvoda, glavne su osobine koje karakteriziraju široki asortiman protuprovalnih vrata talijanskog proizvođača Tesioporte koji je jedan od vodećih proizvođača u tom segmentu tržišta. Tvrtka MITRA TRADE nudi vam kompletnu uslugu od projektiranja i izbora zaštitne opreme, isporuke i ugradnje te održavanje u jamstvenom i izvanjamstvenom roku.
U programu se nalaze samo najkvalitetniji proizvodi poznatih tvrtki.

Mitra trade d.o.o.