Ugradnju protuprovalnih vrata prepustite profesionalcu

Ugradnju svakako treba prepustiti profesionalcu, ovlaštenom servisu koji uz bravu ugrađuje minimalno tri protuprovalna panta u štok, kako provalnik ne bi mogao podignuti vrata ili ih na drugi način odvaliti polugom. Također,  za osobnu sigurnost važna je i širokokutna špijunka kako bi svatko tko se približi stanu bio potpuno uočljiv.
‘H-okovi’ su posebno kvalitetna zaštita jer metalne šipke ulaze duboko u beton i time ih čine otpornima na udarce, a dodatna brava otežava ulaz ukoliko se probije ona centralna. Postoji više vrsta okova i svi su vrlo učinkoviti.

k037-mt-01-300.gifNa dobrim je vratima sve  bolje, od kvalitete samog materijala, razine i  vrste zvučne i toplinske izolacije, debljine zaštitnog lima do same izrade. Vrlo je važno da za instalirana protuprovalna vrata dobijete certifikat protuprovalnosti i protupožarnosti. Certifikat je važan pokazatelj kvalitete tvrtke i proizvoda.
Dobra vrata imaju preko 100 kilograma i iznimno je važna dobra ugradnja u čvrsti zid pa je najbolje da to napravi onaj od kojeg ste ih kupili jer time dobivate i garanciju.
Ukoliko su vrata zablokirala i ne možete ući u svoj stan ili kuću, vatrogasci možda i nisu najbolje rješenje (pod uvjetom da se ne radi o požaru ili sličnoj havariji), jer njihovom intervencijom nepovratno ostajete bez svoje skupocjene imovine. Ukoliko ste vrata kupili kod ovlaštenog zastupnika, najbolje je  nazvati upravo njega jer on ima pristup originalnom ključu pomoću koda na kartici koju ste dobili pri kupnji.
Neželjenim posjetiteljima brava postaje prepreka koju nastoje savladati na svaki način. To dovodi do utrke između konstruktora i proizvođača brave s jedne, te provalnika, s druge strane. Brave postaju sve složenije i preciznije, a način nasilnog otvaranja sve teži i dugotrajniji. Kvalitetna protuprovalna vrata, brave i cilindri postaju složeni proizvodi, gdje su dijelovi proizvedeni od visokokvalitetnih materijala uz vrhunsku preciznost radova. Samo takvi proizvodi mogu zaustaviti provalnike koji su ovladali otvaranjem običnih cilindara i brava koji se mogu kupiti u širokoj prodaji.

Stoga, prepustite posao profesionalcima, jer to je u konačnici najjeftinije rješenje.

Tvrtka MITRA TRADE d.o.o. ovlašteni je distributer vodećih europskih proizvođača protuprovalne opreme za koju nudi i ovlaštenu ugradnju, održavanje te višegodišnje jamstvo. 21 godina tradicije, praćenje novih tehnologija te ulaganje u vlastiti razvoj rezultirali su kvalitetnom i raznolikom ponudom vrlo pouzdanih vrata, brava i cilindara. Stručno osoblje MITRA TRADE napravilo je siguran izbor pouzdane opreme.
Tvrtke TESIOPORTE i MOTTURA napravile su značajne tehnološke iskorake zadnjih godina što je im je donijelo mnoge nagrade za tehnološki razvoj proizvoda.
Cilindri Champions tvrtke Mottura ujedinjuju mehaničku i magnetsku kombinaciju zatvaranja. Ključevi su dodatno zaštićeni od neovlaštenog kopiranja, a moguće ih je slagati u sisteme s različitim kombinacijama zaključavanja. Magnetski zaštitni patent sprječava nasilne pokušaje otvaranja cilindra specijalnim alatima.
Osim standardne opreme MITRA TRADE vam nudi izradu nestandardne opreme koja zadovoljava vaše individualne potrebe. Mreža provjerenih i stručnih suradnika diljem Hrvatske stoji vam na raspolaganju za održavanje i popravak opreme s znakom MITRA kvalitete. Tisuće zadovoljnih korisnika jamstvo su i Vaše sigurnosti.
Sa zadovoljstvom među naše zadovoljne korisnike možemo uključiti i sljedeće korisnike: MUP, MORH, HT, HSB, Zagrebačka banka, Splitska banka, Hypo banka , VMD promet, Nivogradnja i mnogi drugi.

Mitra trade d.o.o.