“Odijelo” Vašeg objekta-Zašto bi nešto lijepo i kvalitetno nužno moralo biti skupo ?

Odijelo, kažu, ne čini čovjeka, ali svakako ostavlja određeni dojam. Teško bismo bankaru odjevenom u majicu bez rukava, izlizanim trapericama i japankama povjerili brigu o svojoj ušteđevini, zar ne? Što, možda, ne mijenja činjenicu da dotični gospodin ima izvrstan nos za visoko profitabilna ulaganja. Ali, možda ima dovoljno klijenata pa mu nisu nužni novi. Ako ste i vi zadovoljni svojim trenutnim statusom, to je izvrsno!

k037-Megaprofil-01-300.jpgMeđutim, planirate li gradnju nekog objekta zasigurno ćete dobro razmisliti kako ćete ga ”odjenuti”, jer njegov će izgled svakom oku ipak nešto reći o Vama. Prvi dojam jest najvažniji ali nije nevažno ni hoće li vaši klijenti osjećati zadovoljstvo ili strah budu li ponovo navraćali, kao ni razina sigurnosti koju će uživati svi koji će se u tom prostoru svakodnevno nalaziti. Zaključujemo, stoga, kako je pored estetskog dojma bitna i kvaliteta koja mora uključivati faktore sigurnosti, pouzdanosti, trajnosti ali i energetske učinkovitosti. Naravno, kada nam netko počne nabrajati sve bitne čimbenike, osjećamo kako se vrijednost novca koju ćemo za sve to morati izdvojiti ubrzano uvećava. No, zašto bi nešto lijepo i kvalitetno nužno moralo biti i skupo?

Bez obzira razmišljate li o kući, garaži, skladištu, stambenoj ili poslovnoj zgradi ili kućici za svog ljubimca, mi smo vam u mogućnosti ponuditi rješenja koja će zadovoljiti ne samo svako oko, već i sve zakonske regulative i to za cijenu koja može biti prihvatljiva. Naši krovni i zidni pokrovi od čeličnih materijala imaju brojne prednosti o kojima često niti ne razmišljamo.

k037-Megaprofil-02-300.jpgTako, primjerice, naše sendvič panele krase mala težina a visoka čvrstoća, odlična izolacijska svojstva i dugovječnost a nije zanemariva ni ušteda na montaži koja je brza i jednostavna uz izuzetno brzu isporuku. Mogućnost skrivenog spoja ostavit će dojam da je vaš objekt izliven iz jednog komada. Odlična je stvar što dobar izgled nije rađen na uštrb ostalih, možda čak i važnijih, svojstava. Drugim riječima, visoka kvaliteta materijala kojima se služimo vaš će objekt učiniti sigurnim i dugovječnim, a hoće li nekome ”zapeti za oko” ovisit će isključivo o mašti i umješnosti vašeg arhitekta.

Možda razmišljate o promjeni krovišta? Naše je tržište tradicionalno okrenuto keramičkom i betonskom crijepu. No, znate li koliko možete uštedjeti postavljanjem čeličnog crijepa? Željeli biste biti drugačiji od svojih susjeda? Znate li da možete birati boju vašeg novog crijepa? Brinete se koliko je snažna vaša dosadašnja noseća konstrukcija? Znate li da naš crijep teži samo 5 kg/m2? Pitate se kakva će biti zima ili ljeto? Znate li da je naš crijep otporan na zamrzavanje ali i visoku temperaturu, ne brine o vjetru ni ledu, 100% je vodonepropustan i dugotrajan?

Naravno, razmišljajući o svemu, postavljaju se nova pitanja. Ona mogu biti zanimljiva, čudna, ozbiljna ili smiješna, ali rado ćemo odgovoriti na sve njih. Možda vam treba samo ideja ili ste ljubitelj tehničkih podataka – i za Vas imamo materijala. Sve što je potrebno je nazvati ili navratiti. Sigurni smo da ćete od nas otići s novim saznanjima. A tko zna, možda sa sobom odmah ponesete jedan mali krov za svog dvorišnog ljubimca, čisto onako, za probu! U tom slučaju vidimo se par dana kasnije – kad vidite njegovo zadovoljstvo novim krovištem, nećete moći dozvoliti da živi u boljim uvjetima od Vas, zar ne?

Megaprofil d.o.o.