Novi vrhunac na podu: Kaindl Wood FLOORING Premium

– Novo na području Wood FLOORING-a: Premium drveni podovi visoke kvalitete
– Impresivne, opipljive površinske strukture: „Rough Brushed“ i „Rough Cut“
– Nov, skladan format dasaka

Kod drvenih podova, individualnost i prirodnost predstavljaju sve značajniju ulogu. Salzburška tvrtka s tradicijom, Kaindl, već je prije nekog vremena prihvatila ovaj trend i dosljedno ga nastavlja. “Pitali smo se što možemo ponuditi ljudima koji traže nešto neobično, koji znaju cijeniti individualan stil”, objasnila je ovaj kreativan proces direktorica Doris Buchmesser. Stvorena je nova serija Wood FLOORING Premium, koja povezuje ekskluzivan dizajn, optiku visoke kvalitete i impresivne površinske strukture na svakoj pojedinoj dasci.

Tri premijere u jednoj

Nova elegancija, nove površine, novi format: U kategoriji Wood FLOORING “Premium” istovremeno slavimo tri premijere. Upotrebom drveta visoke kvalitete i tradicionalne obrade nastaje klasični kolorit, koji istovremeno zrači prirodnošću i ekskluzivnošću.
K tome se, s novim površinskim strukturama “Rough Brushed” i “Rough Cut”, pojavljuju i nove mogućnosti dizajna. Kod “Rough Brushed” se inovativnim načinom četkanja još više razrađuje struktura drveta, što naglašava ekskluzivan dizajn i samostalnost daske. Metoda obrade “Rough Cut” čini hrapav karakter drveta jasno vidljivim i opipljivim. Kada se koristi na podu, ova hrapava površina dobivena piljenjem djeluje vrlo autentično, pruža izražajnost i oduševljava čak i one koji su oduvijek bili naviknuti na ekskluzivitet.

Kao posljednjeg, iako ne i manje važnog, spomenut ćemo novi format dasaka (1380 x 159 mm), zbog kojega svi Premium drveni podovi, poput “Prirodnog hrasta” ili “Termo jasena”, djeluju skladnije i koji prije svega u velikim prostorima stvara jedinstveni doživljaj.

Inspiracija iz cijeloga svijeta

Filozofija kolekcije Kaindl Wood Flooring od samog je početka bila povezivanje prirodne ljepote klasičnih drvenih podova s inovativnim tehnologijama u potpunu individualnost. U međuvremenu kolekcija sadrži četiri kategorije proizvoda Classic, Authentic Oak i novu Premium, te svojom raznolikošću drveta i dizajna iz cijeloga svijeta nudi neslućene mogućnosti uređenja prostora. Stoga su u izbor jednako uključeni domaći klasici poput javora, trešnje ili oraha, kao i egzotične vrste drveta sa zvučnim imenima poput sapellija ili palisandera.

100 godina tradicije, 100 godina inovacija. Ono što je započelo 1897. godine kao mala pilana, razvilo se u globalnog aktera na području podova i dizajna interijera. S proizvodima koji su oduvijek korak ispred. S pogonima i postrojenjima visoke tehnologije koja postavljaju nove standarde u drvno-prerađivačkoj industriji. I s podovima koji su čvrst temelj modernog uređenja prostora. U pravom smislu riječi.

www.kaindl.com