Mitra trade-prvo ime za protuprovalnu zaštitu

Stan s protuprovalnim vratima u Hrvatskoj možemo reći da je unazad nekoliko godina dosegnut standard ugradnje u novoizgrađene stanove. Sve smo više svjesni činjenice da sebe i svoju imovinu moramo zaštititi, kao vlasnici stanova i kuća te se odlučujemo u takvom slučaju za ugradnju protuprovalnih vrata, a tu su potrebu prepoznali i građevinari koji nude stanove na tržištu, pa sve češće nailazimo na stanove s već ugrađenim protuprovalnim vratima.
Međutim, graditelji stanova obično se rukovode logikom profita, kupuju najjeftinije, a to što jeftino kupe nastoje što skuplje naplatiti. Oni neće živjeti u stanovima koje su izgradili tako da ih ne brine puno sigurnost tih stanova. Svjesni su da prosječni Kupac nema dovoljno znanja da prepozna kvalitetu ugrađenih ulaznih vrata, a i ne obraća pozornost na detalje kojih je kod kupnje stana jako puno. 1.inddNepostojanje odgovarajuće zakonske regulative omogućilo je da se na tržištu nađe puno proizvoda upitne kakvoće, bez odgovarajućih potvrda o kvaliteti.

Kada kupujete stan od prodavatelja tražite dokumetaciju za ugrađena protuprovalna vrata:

  • ugrađena vrata trebaju imati certifikat o kvaliteti važeći za Hrvatsku i EU (često se nude certifikati za tržišta koja imaju niže građevinske standarde od naših)
  • ugradnju vrata treba obaviti tvrtka ovlaštena za ugradnju tehničke zaštite
  • obratite pozornost na to da jamstvo pokriva i proizvod i ugradnju, jer jedino tada možete biti sigurni da ćete realizirati jamstvo u slučaju potrebe.

Pri odabiru protuprovalnih vrata tvrtka Mitra trade koja posluje već 20 godina, ima veliko iskustvo, a kod njih ćete dobiti vrhunsku kvalitetu s europskim i hrvatskim certifikatima. Tvrtka Mitra trade nudi potpunu mehaničku zaštitu od provale što uključuje protuprovalna vrata, protuprovalna-protupožarna vrata, protuprovalne brave, protuprovalne cilindre te opremu za ključare (strojeve, sirove ključeve, alat i potrošni materijal).
Ugradnju obavljaju ovlaštene osobe, a koriste se vrhunski materijali i proizvodi što je kod protuprovalnih proizvoda vrlo bitno. Tvrtka surađuje samo s proizvođačima koji predstavljaju vrh kvalitete u svojim područjima i koji neprestano rade na unaprijeđenju proizvoda.
Mitra trade neprekidno prati tehnološke novosti i ponudu proizvoda koji su i u Europi zadnja riječ tehnike. Tako na primjer nude protuprovalna vrata s bravom koja koristi čeljusti za zatvaranje te cilindre s potpuno zaštićenom mogućnošću kopiranja ključeva.

U standardnoj izvedbi je zvučna izolacija vrata od 43 dB.
U ponudi su i modeli vrata koji su prvi put prikazani na sajmu u Milanu početkom listopada. Riječ je o novim modelima protuprovalnih vrata LION, ROCK i TENAX.
Mitra trade nudi 3D vizualizaciju za eksterijere, interijere i pojedinačne proizvode.
Nakon kupnje i ugradnje protuprovalnih vrata, poželjno je povremeno (svakih 2-3 godine) pozvati ovlašteni servis da obavi kontrolni pregled, podmaže pokretne dijelove i provjeri stanje vrata ili brave. Tvrtka MITRA TRADE nudi vam kompletnu uslugu od projektiranja i izbora zaštitne opreme, isporuke i ugradnje te održavanje u jamstvenom i izvanjamstvenom roku. Osim ovih usluga tvrtka MITRA TRADE ima organizirano dežurstvo od 0-24 sata za hitne intervencije.

Mitra trade d.o.o.